Programok betöltése
  • Ez az program elmúlt.

Programok az őszi szünetben 2023

2023.11.04. 11:00-17:00 0 Ft - 21 600Ft

Vesd bele magad az Élménybirtok mesés világába, ahol szemtanúja lehetsz a Lovagok és Dámák csatájának, Ugi mamától ellesheted leghatásosabb bűbájait, az állatudvarban meglátogathatod Pedrót, a lámát, és az őszi kézműves foglalkozásainkon próbára teheted kreativitásod. Családoknak kedvezményes belépést biztosítunk! Ne maradj le, válts online jegyet MOST!

Kicsiknek és nagyoknak is rengeteg programmal készülünk az őszi szünetben. Lessetek be állatudvarunkba, ahol pávákkal, nyuszikkal, szamarakkal, emukkal, galambokkal, és igazi vaddisznó testvérekkel Pöttömmel és Pankával is találkozhattok. A nap folyamán többféle őszi és hagyományőrző kézművességgel is készülünk nektek!
Középkori Fogadónk forró italokkal és ízletes sültekkel várja az éhes vándorokat!

Tárulj Szezám! zenés előadásunkban megismerkedhettek Omarral, a titokzatos utazóval, a nagy sikerű Kurtizánképzésen a felnőttek megtudhatják, hogy mi is az a bíbormadár. Ugi mama elvarázsol benneteket és felvértez hasznosabbnál-hasznosabb bűbájokkal, a legkisebbek pedig színes “varázscsíkokkal” lehetnek gazdagabbak.
Induljon a családi kaland!

Rossz idő esetén!Ne félj a felhőktől! Programjainkat minden időjárási körülmények között megtartjuk.

LOVAGOK CSATÁJA
Döntsd el, ki a legjobb lovag az Élménybirtokon! Add le szavazatod kedvencedre és segítsd őt, és persze, saját magadat a fantasztikus nyereményekhez!

IDŐPONT LEÍRÁS
11:00 Nyitás
11:00-17:00 Interaktív házak a Faluban: Varázsfestő háza, Kovácsműhely, Boszorkányház
11:00-17:00 Állatudvar – Hallgasd meg egy magyar népmesénket A kiskakas gyémánt félkrajcárját illetve, La Fontaine híres tanmeséjét, A róka és a holló történetét
11:00-17:00 Nézz be a birtok összes kézműves műhelyébe, tekints bele a mesteremberek munkájába és vásárolj portékáik közül! Az óvárosi műhelyekben szívesen lát a karikatúra készítő, mézeskalács készítő, a bőrműves, az ötvös, tűzzománc és üvegkép készítő, a könyvkötő, a mézárus, a szabóműhelyben a reneszánsz ruha készítő, valamint a városka egy kanyaros fordulatában a fafaragó.
11:00-14:30 „Labirintus” játék a Birtok területén – Fedezd fel a 7,5 hektáron elterülő Birtokot, s közben keresd a középkori világ emblematikus képeit ábrázoló kártyákat!
11:00-14:30 Titkos jelek, talányos helyek – Fejtsd meg a rejtélyes kódot a kincses térkép segítségével! A játékra a Mézeskalácsos műhelyben jelentkezz!
12:00-15:00 Finom falatok órái a Fehér Hattyú Fogadóban
12:00- 12:30 Ugi mama varázsiskolája – zenés varázsmese az aprónépnek és korodbélieknek
13:30-14:15 Lovagok és dámák – igazi harcos küzdelem, látványos lovas előadás
15:00-15:30 Tárulj, Szezám! – zenemesék egy titokzatos utazó batyujából
16:00-17:00 Kurtizánképzés Zinával – középkori párkapcsolati stand up comedy, szerelmi okosítás hölgyeknek és érdeklődő uraknak
17:00 Zárás

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Tipp!Ha szeretnéd garantálni a helyed az eseményre, válts meg a jegyed online!

Jegyek

4 érv, hogy miért érdemes online megvásárolni a jegyet:

  • A résztvevőszám limitált, ha online vásárolsz GARANTÁLTAN LESZ HELYED.
  • Az online vásárolt jeggyel gyorsabban bejuthatsz az eseményre, NEM KELL SORBAN ÁLLNOD a pénztárnál.
  • Az online vásárlás csak pár perc, a fizetés biztonságos (melyet az OTP Bank garantál), így IDŐT SPÓROLSZ.
  • A jegyet fizetés után azonnal elküldjük e-mailben. Beváltáshoz elég csak telefonon megmutatni, így a KÖRNYEZETET IS VÉDED, nem kell feleslegesen nyomtatni.

Jegytípusok

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Jegyek online értékesítése lezárult, vásárolni csak a helyszínen lehetséges korlátozott számban.

Az árak bruttó eladási árak, és az Áfát tartalmazzák.

Jó tudni!

  • Legújabb programjainkért megéri rendszeresen visszajárni hozzánk – értesülj első kézből: kövesd Facebook oldalunkat és iratkozz fel hírlevelünkre!

Infó!Az őszi-téli időszakban a Puchner Kastélyszálló Recepcióján tudod megváltani az Élménybirtok belépődet. ( Bikal, Rákóczi utca 22., Szabadság utca felőli bejárat)

Őszi, téli képek