Családoknak

Az Élménybirtok látogatását kifejezetten ajánljuk családoknak, különösen a gyermeknek, akiket nem csupán látnivalók tucatjai várják a faluban, az óvárosban és a városon kívül, hanem olyan programok sora is, melyekbe maguk is bekapcsolódhatnak.

Infó!Aktuális programjainkért kattints ide!

Az interaktív foglalkozások javarésze a birtok nyitvatartása alatt elérhető, ahol minden évszakban – gyakorlatilag időjárási viszonyoktól függetlenül – érdekes, hasznos, ezzel együtt emlékezetes időtöltést kínál a fiataloknak, s természetesen felnőtt kísérőiknek is.

Az óvárosi Apródképzőben szórakoztató gyermek és családi előadások, a Mesefaluban állatsimogató, szerte a birtokon, a különböző középkori mesterek műhelyeiben pedig kézműves tevékenységek (egyebek mellett a bőrművesség, ötvösművesség vagy éppen tűzzománckészítés) várják az érdeklődőket.

A kamaszokat élménybirtok mobil applikációs és a főtéren található újdonságok szórakoztatják.

Az iskolás és óvodás gyermekeket számos kicsiknek való foglalkozás, gyermekelőadás várja, illetve egy vár alakú játszótér is, ahol egy kis fantáziával elutazhatnak a középkori lovagok és hercegnők világába.

A fabatkás foglalkozások során a családok különleges élményekkel gazdagodhatnak: a hintózás, a lovaglás, az íjászat, a vívás és a számos más, testet, lelket és szellemet is formáló program a felfedezés örömén túl igazi sikerélményt nyújt az ifjaknak.

Tipp!Ha megéheztek a középkori kalandozás során, térjetek be egy jó ebédre a Fogadóba!

Az óvárosi szabómester műhelyében egész évben kölcsönözhetők középkori jelmezek, melyeket a látogatók az Élménybirtokon töltött idő alatt magukra is ölthetnek, hogy még inkább korhű legyen a bikali kalandozás.

A nap fénypontja pedig a lovas előadás, amely garantáltan elvarázsolja a kicsiket és nagyokat egyaránt!

Infó!Családi belépőink kedvezményes áron vásárolhatóak!

 

Jó tudni!

  • Élménybirtok napi programok a nyitvatartási napokon elérhetőek.
  • Szállással egybekötött ajánlatok is elérhetőek a közvetlen az Élménybirtok mellett található négycsillagos bikali Puchner Kastélyszállóban.
  • Árainkról bővebben itt tájékozódhatsz

Legújabb programjainkért megéri rendszeresen visszajárni hozzánk – értesülj első kézből: iratkozz fel Facebook oldalunkra!

Képek a családi programokról