Szállás

Amennyiben az egész napos időutazást követően még nem szeretnétek visszatérni a XXI. század kiábrándító világába, szállás természetesen a Középkori Város falain belül is fellelhető.

Legyen szó egy romantikus hétvégéről, vagy egy családi kirándulásról, az Óváros mélyén különböző férőhelyű szobák, lakosztályok kínálatából biztos rátaláltok a legmegfelelőbbre.

A Középkori Város szobái, lakosztályai

A Óváros szobái és lakosztályai a középkor világát idézik, egyediségüket a régi és új építészeti megoldások keveredése adja. A kétágyas szobáktól, a 4, 6 vagy akár 8 férőhelyes lakosztályokig párok, kisebb családok, baráti társaságok, vagy akár több generációs családi találkozók ideális szálláshelyeként szolgál az Élménybirtok Óvárosa.

Tipp!A Puchner Kastélyszálló egy nyúlfarknyira található az Óvárostól, az Élménybirtokkal közös Keleti-kapun túl. A szálló területén belül további izgalmas szálláslehetőségeket kínálunk, különböző hangulatban: Kastély, Palota, Udvarház, Fürdőház, Ligetház!

A víz szerelmesei se féljenek, az óvárosban alvó népeknek is szabad átjárást biztosítunk a kapun túl található wellness fellegvárba ahol: Francia élményfürdő, marokkói hangulatú fürdőtér, VIP fürdő, Lurkó mesefürdő és reneszánsz palotafürdő színesíti a lubickolók élményeit.

Ételeink egyaránt igazodnak a magyar és nemzetközi konyha legújabb irányvonalaihoz, az aktuális évszakhoz és természetesen a régi megszokott hagyományos ízekhez. A négyféle étkezési helyszín pedig még érdekesebbé teszi a gasztronómiai élményt.

Az aktív kikapcsolódás kedvelőinek Sportközpontunkat ajánljuk figyelmébe: a lovagkori várbelső hangulatát idéző épületben ugyanis bowling pályák, fallabda pályák (squash), fitness terem, biliárd, asztali foci és darts közül választhatunk.

Képek a Középkori Város Standard szobáiról

Képek a Középkori Város Standard lakosztályairól

Képek a Középkori Város Családi lakosztályairól

Képek a Középkori Város Deluxe lakosztályáról