Boszorkányház

A boszorkány házát messziről felismerhetjük a hatalmas seprűjéről és a kalitkában kővé dermedt varjújáról. Ne félj, nézz be egy boszorkányságokkal teli viskóba, ha elég bátor vagy hátborzongató élményekben lesz részed!

Lassan lépj be az egyetlen szobából álló kis házba hagyd, hogy szemed megszokja a sötétséget. A falon képek és seprűk sorakoznak, de ha jobban körülnézel egy fejetetejére állt világban találod magad. Az egyik sarokban elkerített boszorkánykonyha áll. Menj jó közel hozzá. A drótból készült kerítés mögött a polcon a boszorkány spájzát találhatod. A lekvárok helyett a dunsztos üvegekben rovarok, növények és mindenféle emberi vagy éppen állati részek találhatók. Ha jó helyre lépsz, különleges varázslatban lehet részed.

A házat megkerülve a boszorkát is megtalálhatod. Szegény, a kéménynek ütközött, csak a keze és a lába lóg a levegőben. A tetőn csontok, melyeket legutóbbi útján talált, de ami legfontosabb, ott parkol a ház falánál a járműve. Egy percig se habozz, pattanj rá és vidd el egy körre!

Tündérkert

Csodákkal teli Tündérkertünk meglepetéseket tartogat, légy türelmes, s talán megláthatod az apró lakókat! Piciny szárnyak, s kicsiny házak, varázslatot rejtenek, vajon éppen dolgoznak, vagy a fűben fekszenek?

Képek a boszorkányházról és a Tündérkertről

Boszorkányház az Instagramon

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram

A mesefalu további attrakciói