Gyakori kérdések

Kérdése van? Ezen az oldalon összegyűjtöttük a leggyakoribb kérdés-válaszokat. Ha nem találja a szükséges információt, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

 • Elfogadnak-e SZÉP kártyát?
  Igen, pénztárainkban a belépőjegy megváltásakor van lehetőség a SZÉP kártyával való fizetésre.
 • Lehet az Élménybirtokon bankkártyával fizetni?
  Igen, de csak a főbejáratnál található pénztáraknál. Az Élménybirtok területén csak készpénzzel (illetve egyes szolgáltatások esetében bikali fabatkával) lehet fizetni.
 • Van-e az Élménybirtokon étkezési lehetőség (ha igen, hol)?
  Igen. Az Élménybirtokon két étkezési helyszín/lehetőség található. Az Óvárosban található a Fogadó a Fehér Hattyúhoz, ahol házias főtt és kemencés ételek várják a vendégeket, illetve itt található a Pékség is, ahol kemencében sült friss péksüteményeket kínálunk.
 • Be lehet vinni kutyát az Élménybirtokra?
  Igen, az Élménybirtokra behozhatja kedvencét. A háziállatok számára a parkban töltött idő alatt póráz és szájkosár viselése kötelező. A Madaras színpadon és a Lovagi küzdőtéren elkülönített helyen tudnak leülni kedvencükkel, ebben a helyszínen tartózkodó kollégáink segítenek.
 • Hol vásárolható bikali fabatka és mennyibe kerül?
  Bikali fabatka az Élménybirtok ajándékboltjában, vagyis a Gagyizdában vásárolható 400 Ft/db áron.
 • Milyen szolgáltatásokra váltható be a bikali fabatka?
  A bikali fabatka beváltható bármely ún. „fabatkás foglalkozásra” (kézműves foglalkozások, lovaskocsikázás, lovaglás, íjászat, vívás).
 • Milyen kézműves foglalkozásokat lehet kipróbálni az Élménybirtokon?
  Az Élménybirtokon minden műhely kézműves fogásai kipróbálhatók. Az Élménybirtokon – a műhelyek nyitva tartási ideje alatt – belekóstolhatunk a kosárfonás, a kerámiakészítés, a patkókovácsolás, a nemeztárgy-készítés, a gyöngyfűzés, a fafaragás, a bőrművesség, mézeskalács-készítés és a gyertyaöntés művészetébe.
 • Van-e lehetőség a kézművesek termékeinek megvásárlására?
  Igen. Kézműves termékek vásárolhatóak közvetlenül a kézművesektől, illetve a Gagyizdában is.
 • Lehet-e fotó, illetve videofelvételeket készíteni az Élménybirtokon?
  Az Élménybirtok területén fotók szabadon készíthetők, videofelvétel azonban csak engedéllyel készíthető.
 • Milyen állatok találhatóak az Élménybirtok állatsimogatójában?
  Az Élménybirtok állatsimogatójában a hagyományos paraszti életmód háztáji állatai (szarvasmarha, szamár, kecske, juh, kacsa, liba, tyúk és kakas, pulyka, nyúl) mellett különleges dísz- és vadállatok (szarvas, vaddisznó, páva, aranyfácán, galamb) is megtalálhatóak.
 • Milyen messze van a szálló az Élménybirtoktól, hogyan lehet eljutni oda?
  A Puchner Kastélyszálló**** és a Reneszánsz Élménybirtok együttesen alkotják a Puchner Birtokot. A két részleg egy birtokon, de egymástól jól elválasztva helyezkedik el. Szállóvendégeink közvetlenül a recepciótól, mindössze néhány perces sétával juthatnak el az Élménybirtokra

Szenzációs akciók 2021Kihagyhatatlan akciós szállásajánlatok a Puchner Kastélyszállóban!