Titkos jelek, talányos helyek

Keress szimbólumokat, majd egy dekódoló szerkezet segítségével fejtsd meg a feladványokat! Szórakoztató, játékos órákban lehet részed!

Infó!A játékot az Apródképző déli termében, vagy a Puchner Kastélyszálló recepcióján kérheted el kollégánktól!

Fejtsd meg a rejtélyes kódot a kincses térkép segítségével! Próbára teheted ügyességed, memóriád és egyúttal megismerheted, felfedezheted az Élménybirtokot.

Ki ne álmodozott volna arról, hogy valódi kincskeresővé válhat… Ezt az élményt szeretnénk nektek elhozni, amikor is az Élménybirtokon barangolva elrejtett jeleket, szimbólumokat kell megkeresnetek. Mókásabb a játék a gyerekekkel együtt, hiszen a kicsiknek valódi sikerélményben lehet részük, ha megtalálnak egy-egy eldugott jelképet.
A játék önállóan hét éves kortól játszható, de azért javasoljuk legalább egy felnőtt jelenlétét a titkos jelek keresése körben.

Tipp!A játékhoz szükséged lesz egy tollra, vagy ceruzára. Ha otthon maradt, ne csüggedj, a Gagyizdában vásárolhatsz egyet.

Ha sikerült megtalálni a szimbólumokat, egy különleges dekódoló tábla segítségével tudjátok megfejteni a választ. Ezután nincs más dolgotok, mint leadni a játékot! Minden Élménybirtok nyitvatartási napon nyertest sorsolunk, így egy kis szerencsével átveheted a jól megérdemelt ’kincset’. Sorsolás az érkezéskor kapott programajánlóban jelzett időpontban és helyszínen!

Infó!Hogyan vehetek részt a sorsoláson? Töltsd ki az űrlapot a helyes megfejtéssel a programajánlóban jelzett időpontig.

Képek Titkos jelek, talányos helyek játékról

Titkos jelek, talányos helyek az Instagramon

További keresőjátékok

“Labirintus” játék

“Labirintus” játék

Válj az Élménybirtok mesterévé!

Válj az Élménybirtok mesterévé!