“Labirintus” játék

Az Élménybirtok olyan, akár egy fantasztikus labirintus… Tele érdekes helyszínekkel, melyeket Te is bebarangolhatsz a “Labirintus” játék segítségével. Megtalálod az összes rejtett táblát? Tedd próbára a leleményességed!

Keress táblákat a helyszíneken! Fedezd fel a 7,5 hektáron elterülő Birtokot, s közben találd meg a középkori világ emblematikus képeit ábrázoló kártyákat!

Infó!A játékot a Főbejáratnál, vagy a Puchner Kastélyszálló recepcióján kérheted el kollégánktól!

Keresd fel a Programajánló füzetben található térkép és a “Labirintus” játék segítségével az Élménybirtok épületeit, és leld meg a táblákat! A táblákon egy-egy római számot találsz, ezeket ne felejtsd el a megfelelő rubrikába beírni. Nézz be minden rejtett ficakba, mert néhol cselesen elrejtettük a római számokat!
A játék önállóan hét éves kortól játszható, de azért javasoljuk legalább egy felnőtt jelenlétét a játék alatt.

Tipp!A játékhoz szükséged lesz egy tollra, vagy ceruzára. Ha otthon maradt, ne csüggedj, a Gagyizda ajándékboltban vásárolhatsz egyet.

Ha sikerült megtalálni az összes helyszínt, igyekezz időben leadni a játékot! Minden Élménybirtok nyitvatartási napon nyertest sorsolunk, így egy kis szerencsével átveheted a jól megérdemelt ’kincset’. Sorsolás az érkezéskor kapott programajánlóban jelzett időpontban és helyszínen!

Infó!Hogyan vehetek részt a sorsoláson? Töltsd ki az űrlapot a helyes megfejtéssel a programajánlóban jelzett időpontig.

Képek a “Labirintus” játékról

“Labirintus” játék az Instagramon

További keresőjátékok

Titkos jelek, talányos helyek

Titkos jelek, talányos helyek

Válj az Élménybirtok mesterévé!

Válj az Élménybirtok mesterévé!