Programok betöltése
  • Ez az program elmúlt.

Programok az őszi szünetben 2023

2023.11.02. 11:00-17:00 0 Ft - 21 600Ft

Maradandó mesés családi kaland az őszi szünetben az Élménybirtokon!
Kicsiknek és nagyoknak is izgalmas élményekkel készülünk: őszi kézműves foglalkozásokkal, állatudvarral, Lovagok és Dámák harcával és legújabb mesénk: a Térdszéli Katica is színpadra kerül a nap folyamán. Családoknak kedvezményes belépést biztosítunk. Ne maradj le, válts online jegyet MOST!

A nap folyamán fedezzétek fel a varázslatos középkori falut, állatudvart, főteret és óvárost. A Szabóműhelyben lehetőségetek nyílik hercegnőnek, királyfinak, udvari bolondnak vagy akár lovagnak öltözni. Készíthettek mézeskalácsot annak, akit a legjobban szerettek. Szurkolhattok a lovagoknak és dámáknak az előadáson, és a nagy sikerű Kurtizánképzésen megtudhatjátok, hogy hány éves a férfi. Ingyenes játékainkkal felfedezhetitek a birtok minden titkos szegletét, és ha időben leadjátok a megfejtéseket, még a nyereménysorsoláson is részt vehettek.

Mindemellett készítsétek kreativításotokat az őszi és hagyományőrző kézműves foglalkozásokhoz. Ha megéheztek térjetek be városi Fogadónkba, és kóstoljátok meg ínycsiklandozó sültjeinket, hideg és forró italainkat.
Induljon a családi kaland!

Rossz idő esetén!Ne félj a felhőktől! Programjainkat minden időjárási körülmények között megtartjuk.

LOVAGOK CSATÁJA
Döntsd el, ki a legjobb lovag az Élménybirtokon! Add le szavazatod kedvencedre és segítsd őt, és persze, saját magadat a fantasztikus nyereményekhez!

IDŐPONT LEÍRÁS
11:00 Nyitás
11:00-17:00 Interaktív házak a Faluban: Varázsfestő háza, Kovácsműhely, Boszorkányház
11:00-17:00 Állatudvar – Hallgasd meg egy magyar népmesénket A kiskakas gyémánt félkrajcárját illetve, La Fontaine híres tanmeséjét, A róka és a holló történetét
11:00-17:00 Nézz be a birtok összes kézműves műhelyébe, tekints bele a mesteremberek munkájába és vásárolj portékáik közül! Az óvárosi műhelyekben szívesen lát a karikatúra készítő, mézeskalács készítő, a bőrműves, az ötvös, tűzzománc és üvegkép készítő, a könyvkötő, a mézárus, a szabóműhelyben a reneszánsz ruha készítő, valamint a városka egy kanyaros fordulatában a fafaragó.
11:00-14:30 „Labirintus” játék a Birtok területén – Fedezd fel a 7,5 hektáron elterülő Birtokot, s közben keresd a középkori világ emblematikus képeit ábrázoló kártyákat!
11:00-14:30 Titkos jelek, talányos helyek – Fejtsd meg a rejtélyes kódot a kincses térkép segítségével! A játékra a Mézeskalácsos műhelyben jelentkezz!
12:00-15:00 Finom falatok órái a Fehér Hattyú Fogadóban
12:00- 12:30 Térdszéli Katica – Nika meséje – az okos lány története, aki négyszer is kifogott a királyon
13:30-14:00 Lovagok és dámák – igazi harcos küzdelem, látványos lovas előadás
15:00-15:30 Fegyverbemutató – György lovag ismeretterjesztő előadása a középkori harcászatról
16:00-17:00 Kurtizánképzés Zinával – középkori párkapcsolati stand up comedy, szerelmi okosítás hölgyeknek és érdeklődő uraknak
17:00 Zárás

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Tipp!Ha szeretnéd garantálni a helyed az eseményre, válts meg a jegyed online!

Jegyek

4 érv, hogy miért érdemes online megvásárolni a jegyet:

  • A résztvevőszám limitált, ha online vásárolsz GARANTÁLTAN LESZ HELYED.
  • Az online vásárolt jeggyel gyorsabban bejuthatsz az eseményre, NEM KELL SORBAN ÁLLNOD a pénztárnál.
  • Az online vásárlás csak pár perc, a fizetés biztonságos (melyet az OTP Bank garantál), így IDŐT SPÓROLSZ.
  • A jegyet fizetés után azonnal elküldjük e-mailben. Beváltáshoz elég csak telefonon megmutatni, így a KÖRNYEZETET IS VÉDED, nem kell feleslegesen nyomtatni.

Jegytípusok

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Jegyek online értékesítése lezárult, vásárolni csak a helyszínen lehetséges korlátozott számban.

Az árak bruttó eladási árak, és az Áfát tartalmazzák.

Jó tudni!

  • Legújabb programjainkért megéri rendszeresen visszajárni hozzánk – értesülj első kézből: kövesd Facebook oldalunkat és iratkozz fel hírlevelünkre!

Infó!Az őszi-téli időszakban a Puchner Kastélyszálló Recepcióján tudod megváltani az Élménybirtok belépődet. ( Bikal, Rákóczi utca 22., Szabadság utca felőli bejárat)

Őszi, téli képek