Programok betöltése
  • Ez az program elmúlt.

Márton nap & Lovagok csatája 2023

2023.11.11. 11:00-17:00 0 Ft - 21 600Ft

Márton napján vétek lenne otthon maradni! Mennyei libás fogásokkal, lebilincselő előadásokkal, valamint kreatív kézműveskedéssel készülünk. A nap folyamán részt vehettek a Kurtizánképzés Zinával című középkori párkapcsolati stand up comedy-n. A garantált jó kedvről a finom italok és színészeink gondoskodnak. Márton napját a Lovagok csatájával zárjuk, amikor végre kiderül, ki nyeri el a megtisztelő “Év lovagja” címet! Ne maradj le, válts online jegyet MOST!

Kézműveskedj és kapcsolódj ki családoddal a különleges, Márton napi programunkon. Ha ellátogatsz hozzánk, kemencében készült ételek, frissítő italok és hamisítatlan középkori kalandozás vár! Az állatudvar, interaktív házak és vár alakú játszótér mellett láthatjátok Ugi mama varázsiskoláját, és a Tücsök és a Hangya tanulságos meséjét. A nap fénypontja pedig a Lovagok és Dámák döntő csatája lesz, ahol kiderül, hogy idén ki nyeri el a megtisztelő “Év lovagja” címet. Az év során minden vendégünk szavazhatott a kedvenc lovagjára, ezeket a szavazatokat összegezzük és az előadás végén kihirdetjük az eredményt.

Induljon a családi kaland!

Rossz idő esetén!Ne félj a felhőktől! Programjainkat minden időjárási körülmények között megtartjuk.

LOVAGOK CSATÁJA
Döntsd el, ki a legjobb lovag az Élménybirtokon! Add le szavazatod kedvencedre és segítsd őt, és persze, saját magadat a fantasztikus nyereményekhez!

IDŐPONT LEÍRÁS
11:00 Nyitás
11:00-17:00 Interaktív házak a Faluban: Varázsfestő háza, Kovácsműhely, Boszorkányház
11:00-17:00 Állatudvar – Hallgasd meg egy magyar népmesénket A kiskakas gyémánt félkrajcárját illetve, La Fontaine híres tanmeséjét, A róka és a holló történetét
11:00-17:00 Nézz be a birtok összes kézműves műhelyébe, tekints bele a mesteremberek munkájába és vásárolj portékáik közül! Az óvárosi műhelyekben szívesen lát a karikatúra készítő, mézeskalács készítő, a bőrműves, az ötvös, tűzzománc és üvegkép készítő, a könyvkötő, a mézárus, a szabóműhelyben a reneszánsz ruha készítő, valamint a városka egy kanyaros fordulatában a fafaragó.
11:00-14:30 „Labirintus” játék a Birtok területén – Fedezd fel a 7,5 hektáron elterülő Birtokot, s közben keresd a középkori világ emblematikus képeit ábrázoló kártyákat!
11:00-14:30 Titkos jelek, talányos helyek – Fejtsd meg a rejtélyes kódot a kincses térkép segítségével! A játékra a Mézeskalácsos műhelyben jelentkezz!
12:00-15:00 Finom falatok órái a Fehér Hattyú Fogadóban
12:00- 12:30 Ugi mama varázsiskolája- zenés varázsmese az aprónépnek és korodbélieknek
13:30-14:00 A Tücsök és a Hangya – zenés játék az ismert La Fontaine mese alapján
14:30-15:30 Kurtizánképzés Zinával – Középkori párkapcsolati stand up comedy, szerelmi okosítás hölgyeknek és érdeklődő uraknak
16:00-17:00 Lovagok és dámák – Látványos lovas előadás, a döntő ütközet, ahol kiderül, hogy idén ki nyeri el a megtisztelő “Év lovagja” címet
17:00 Zárás

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Tipp!Ha szeretnéd garantálni a helyed az eseményre, válts meg a jegyed online!

Jegyek

A belépőjegy a helyszínen a pénztárnál (Élménybirtok Főbejárat) és online is megvásárolható.

4 érv, hogy miért érdemes online megvásárolni a jegyet:

  • A résztvevőszám limitált, ha online vásárolsz GARANTÁLTAN LESZ HELYED.
  • Az online vásárolt jeggyel gyorsabban bejuthatsz az eseményre, NEM KELL SORBAN ÁLLNOD a pénztárnál.
  • Az online vásárlás csak pár perc, a fizetés biztonságos (melyet az OTP Bank garantál), így IDŐT SPÓROLSZ.
  • A jegyet fizetés után azonnal elküldjük e-mailben. Beváltáshoz elég csak telefonon megmutatni, így a KÖRNYEZETET IS VÉDED, nem kell feleslegesen nyomtatni.

Jegytípusok

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Jegyek online értékesítése lezárult, vásárolni csak a helyszínen lehetséges korlátozott számban.

Az árak bruttó eladási árak, és az Áfát tartalmazzák.

Infó!Márton napján az Élménybirtokra a belépés a Főbejáraton keresztül lehetséges. (Bikal, Rákóczi utca 22. Petőfi utca felőli bejárat)

Jó tudni!

  • Legújabb programjainkért megéri rendszeresen visszajárni hozzánk – értesülj első kézből: kövesd Facebook oldalunkat és iratkozz fel hírlevelünkre!

Őszi képek