Programok betöltése
  • Ez az program elmúlt.

Boszorkányos halloween az Élménybirtokon

2023.10.31. 11:00-17:00 0 Ft - 21 600Ft

Halloween napján öltözz jelmezbe és zsebeld be a “Boszi kupont”. Vegyél részt jelmezversenyünkön és nyerj egy 2 fő részére szóló Felfrissülés utalványt szállodánkba, az Élménybirtokra pedig egy gyermek belépőjegyet! A nap folyamán varázslatos halloweeni előadásokkal, Lovagok és Dámákkal és Úr-kurzussal készülünk! Ne maradj le, válts online jegyet MOST!

Boszorkányos halloweeni napunkon a jelmezverseny mellett halloweeni kézművességgel is készülünk. A jelmezben érkező vendégeink “Boszi kuponjaikkal” többféle élményben vehetnek részt.
Ugi mama varázsiskoláján hasznos varázslatokkal és mágikus erejű “varázscsíkokkal” lehettek gazdagabbak! A kicsik halloweeni Kis lovagok iskolájában vehetnek részt, majd lovagjaink és dámáink megküzdenek a dicsőségért. Fogadónkban ínycsiklandozó sültekkel, forró és hideg italokkal várjuk az éhes lovagokat, boszorkányokat, hercegnőket, varázslókat és vándorokat. A nap végén pedig az urakat és szívük hölgyét, az Úr-kurzus a tökös középkorból előadásunkra invitáljuk sok szeretettel.

BOSZI KUPON
Minden jelmezben érkező vendégünk a jegyvásárlásnál egy “Boszi kupont” kap ajándékba. A kupont az időjárás függvényében fel tudja használni íjászatra, vívásra, bikalovaglásra, gokartra vagy lovagoltatásra.

A kupon teljes alakos jelmezbe öltözés alkalmával jár, csak kiegészítők viselésénél, például hajpánt, sapka, maszk stb. esetén nem jár. A kupon készpénzre nem váltható és csak a fent megjelölt foglalkozásokra lehet felhasználni a programajánló füzetben jelzett időpontokban.

Jelmezverseny

Megéri nevezni, mert a Jelmezverseny fődíja egy 2 fő részére szóló Felfrissülés utalvány és egy gyermek Élménybirtok belépőjegy.
A jelmezversenyhez lehetőségetek van jelmezeket bérelni az Élménybirtok Szabóműhelyében. A műhely reggel 9:00 és 10:45 között várja a vendégeket.
A jelmezbe öltözés után a szálloda recepcióján tudjátok a napijegyeiteket megvásárolni, és ott is kapjátok kézhez az ajándék “Boszi kuponjaitokat”.
Online jeggyel érkező vendégeink is a szálloda recepcióján tudják jegyeiket érvényesíteni és a “Boszi kupont” átvenni.

Felfrissülés csomag tartalma

  • 2 felnőtt részére szóló felfrissülés program: fürdőbelépő étkezéssel.
  • A francia mintára épült élményfürdőben és a marokkói hangulatú fürdőben a medencék, a pezsgőfürdők, gőzfürdő, szauna és infraszauna használata.
  • Élményteli kikapcsolódást nyújtó Lurkó Mesefürdő használata 2 gyermek medencével, 2 csúszdával és hozzájuk tartozó medencével, valamint egy belső pihenőtérrel.
  • Háromfogásos ebéd vagy büféasztalos vacsora, az étkezésnél italfogyasztással.

Induljon a családi kaland!

Rossz idő esetén!Ne félj a felhőktől! Programjainkat minden időjárási körülmények között megtartjuk.

LOVAGOK CSATÁJA
Döntsd el, ki a legjobb lovag az Élménybirtokon! Add le szavazatod kedvencedre és segítsd őt, és persze, saját magadat a fantasztikus nyereményekhez!

IDŐPONT LEÍRÁS
11:00 Nyitás
11:00-17:00 Interaktív házak a Faluban: Varázsfestő háza, Kovácsműhely, Boszorkányház
11:00-17:00 Állatudvar – Hallgasd meg egy magyar népmesénket A kiskakas gyémánt félkrajcárját illetve, La Fontaine híres tanmeséjét, A róka és a holló történetét
11:00-17:00 Nézz be a birtok összes kézműves műhelyébe, tekints bele a mesteremberek munkájába és vásárolj portékáik közül! Az óvárosi műhelyekben szívesen lát a karikatúra készítő, mézeskalács készítő, a bőrműves, az ötvös, tűzzománc és üvegkép készítő, a könyvkötő, a mézárus, a szabóműhelyben a reneszánsz ruha készítő, valamint a városka egy kanyaros fordulatában a fafaragó.
11:00-14:30 „Labirintus” játék a Birtok területén – Fedezd fel a 7,5 hektáron elterülő Birtokot, s közben keresd a középkori világ emblematikus képeit ábrázoló kártyákat!
11:00-14:30 Titkos jelek, talányos helyek – Fejtsd meg a rejtélyes kódot a kincses térkép segítségével! A játékra a Mézeskalácsos műhelyben jelentkezz!
12:00-15:00 Finom falatok órái a Fehér Hattyú Fogadóban
12:00- 12:30 Ugi mama varázsiskolája- zenés varázsmese az aprónépnek és korodbélieknek
13:30-14:00 Halloweeni kis lovagok iskolája – Játékos, mozgásos lovagi témájú foglalkozás egy kis varázslattal, ahol a gyerekek elsajátíthatják a lovaggá válás csínját bínját
14:30 Halloweeni jelmezverseny – felvonulás és eredményhirdetés a lovas előadás előtt
14:30-15:30 Lovagok és dámák – igazi harcos küzdelem, látványos lovas előadás
16:00-17:00 Úr-kurzus a tökös középkorból – párkapcsolati stand up comedy, szerelmi okosítás uraknak és érdeklődő hölgyeknek
17:00 Zárás

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Tipp!Ha szeretnéd garantálni a helyed az eseményre, válts meg a jegyed online!

Jegyek

4 érv, hogy miért érdemes online megvásárolni a jegyet:

  • A résztvevőszám limitált, ha online vásárolsz GARANTÁLTAN LESZ HELYED.
  • Az online vásárolt jeggyel gyorsabban bejuthatsz az eseményre, NEM KELL SORBAN ÁLLNOD a pénztárnál.
  • Az online vásárlás csak pár perc, a fizetés biztonságos (melyet az OTP Bank garantál), így IDŐT SPÓROLSZ.
  • A jegyet fizetés után azonnal elküldjük e-mailben. Beváltáshoz elég csak telefonon megmutatni, így a KÖRNYEZETET IS VÉDED, nem kell feleslegesen nyomtatni.

Jegytípusok

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Jegyek online értékesítése lezárult, vásárolni csak a helyszínen lehetséges korlátozott számban.

Az árak bruttó eladási árak, és az Áfát tartalmazzák.

Jó tudni!

  • Legújabb programjainkért megéri rendszeresen visszajárni hozzánk – értesülj első kézből: kövesd Facebook oldalunkat és iratkozz fel hírlevelünkre!

Infó!Az őszi-téli időszakban a Puchner Kastélyszálló Recepcióján tudod megváltani az Élménybirtok belépődet. ( Bikal, Rákóczi utca 22., Szabadság utca felőli bejárat)

Őszi képek