Madaras színpad

Az élménybirtok visszatérő látogatói bizonyára már jól tudják, ha a középkori faluból megindul a tömeg a kovácsműhely és a vízimalom irányába, akkor hamarosan olyat láthat fiatal és öreg, melyet talán sehol máshol a világon.

A Déli kaputól alig kőhajításnyira található Madaras színpad a birtok egyik legkülönlegesebb produkciójának otthona időről időre.

Látványos és szórakoztató előadások során, Mátyás király történetein keresztül betekintést nyerhetünk egy történelmi mesevilágba. Kiemelt alkalmakkor a színpad közönsége átélheti, ahogy a héja alig néhány centiméterre a fejek felett repül el, a bagoly pedig karnyújtásnyi távolságból néz a szemekbe.

S ha nem volna elég a szívekbe zárt emlék, a nem mindennapi élményeket akár fotókon is megörökíthetik a látogatók, a Madaras színpad lépcsőzetes nézőteréről gyönyörű képek készíthetők, melyek aztán valóban örök ereklyéi lehetnek az egyébként is feledhetetlen előadásnak.

Felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy a Madaras Színpad teljes produkciója csak előre meghirdetett időpontokban tekinthető meg. A pontos időpontokról érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon!

Képek a madaras színpadról

Madaras színpad az Instagramon

Instagram
Instagram

A középkori falu további attrakciói