Lovagi küzdőtér

Egyszerre akár ezer ember is láthatja, amint az Élménybirtok fő attrakciójaként a korabeli lovagok egymásnak feszülnek a Lovagi küzdőtér talaján, s a nézőtéren helyet foglaló publikum kegyeiért birokra mennek egymással.

Infó!Részletes programjainkat itt találod

Az izgalmas lovagi tornák, a látványos csatajelenetek és a mozgalmas ügyességi lovasbemutatók helyszínéül szolgáló lovagi küzdőtér nem mindennapi élményekkel szolgál a látogatóknak, akik az aréna fölé magasodó lelátóról egészen az óváros Északi-kapujáig, sőt a környékbeli dombokig is elláthatnak.

Meleg nyárestéken szabadtéri előadásokat is rendeznek a küzdőtéren, melyekhez meseszerű hátteret adnak a Palota csodálatos sziluettje és az Északi-kapu tornyának fényei.

A küzdőtér köré egész kis lovas birodalom épült, amely egyfelől a lovagok minél jobb felkészülését, másfelől a látogatók szórakozását szolgálja. A fedett Lovagi Aréna és György terem garancia arra, hogy az időjárás sem gördíthet akadályt az Élménybirtok talán legnépszerűbb, lovas produkciójának megtekintése és kipróbálása elé.

Tipp!Ha szeretnéd közelebbről is megnézni az Élménybirtok lovait, térj be a Lovas istállóba. Nyitvatartás a helyszínen.

Képek a lovagi küzdőtérről

Lovagi küzdőtér az Instagramon

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram

A városon kívüli további attrakciók

Kinizsi tábor

Kinizsi tábor

Lovagi Aréna

Lovagi Aréna

Főtér

Főtér

Puchner Pódium

Puchner Pódium

Lovas istálló

Lovas istálló

György terem

György terem

Lovagterem

Lovagterem