Főtér

Az Élménybirtok óvároson kívül eső, az Északi-kapun keresztül megközelíthető Főter mindig nyüzsög a Játszóvárban zajló eseményektől.

A hatalmas kiterjedésű terület egyfelől fontos közlekedési útvonal, hiszen az óvárosból ezen át visz az út a lovagi küzdőtérre és az istállóhoz, a lovagi arénához és az istállóhoz, másfelől önmagában is igen szórakoztató, megannyi élményt ígérő hely.

Itt található az 500 férőhelyes szabadtéri lelátóval rendelkező Puchner Pódium elnevezésű színpadunk, mely kiváló helyszínéül szolgál szabadtéri rendezvényeinken, fesztiváljainkon fellépő énekesek, színészek számára.

ÚJDONSÁG!

Az Élménybirtok Főterén található középkori játszótér– vár alakú akadálypálya mászókával, mászófallal, hintával, csúszdákkal. A gyermekjátszótéren az aprónép és rokonsága teheti próbára ügyességét és erősségét. Nagyszerű aktív kikapcsolódást biztosító program kis- és nagy gyerekeknek egyaránt!

Infó!Mikor látogatható? Napi vendégeknek nyitvatartási napokon, szállóvendégeknek nyitvatartási napokon kívül is.

Érdemes megnézni hogyan vették birtokba az Élménybirtok lakói a középkori játszóteret!

A Főtér nem csupán a testnek, de a szellemnek is szórakozást kínál a jövőben: a hatezerkétszáz négyzetméteres rendezvénytér szabadtéri színházi bemutatók és koncertek helyszínéül is szolgál.

FŐTÉR FUN

Az Északi kapun átkelve az időutazó vándorok egy időhurokba kerülnek, ahol is a középkor világából más korok és égtájak csodáira nyílik rálátásuk: például a vadnyugat világába és az 50-es évek Amerikájába is betekintést nyerhetnek egy rövid időre.

Tipp!Szép időben próbáld ki a Főtér játékait: gokart és rodeó-bika lovaglás is vár a programajánló füzetben feltüntetett időpontokban.

Képek a Főtérről

Főtér az Instagramon

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram

A városon kívüli további attrakciók

Kinizsi tábor

Kinizsi tábor

Lovagi Aréna

Lovagi Aréna

Puchner Pódium

Puchner Pódium

Lovagi küzdőtér

Lovagi küzdőtér

Lovas istálló

Lovas istálló

György terem

György terem

Lovagterem

Lovagterem