Programok betöltése
  • Ez az program elmúlt.

Valentin nap 2023

2023.02.11. 11:00-17:00 0 Ft - 21 600Ft

Február 11-én Bálint napi nyitvatartással köszöntjük a szerelmesek ünnepét! Lepd meg kedvesedet ezzel a varázslatos élménnyel, ahol a középkor kalandos világa, rengeteg program és meglepetés vár benneteket. Ne maradj le, válts online jegyet MOST!

Sétáljatok kézen fogva a romantikus hangulatú középkori Óvárosban, majd térjetek be egy jó ebédre a Fogadónkba. Vegyetek részt egy fordulatos lovas bemutatón, majd tekintsétek meg Zina kurtizánunk pikáns témájú, stand up comedy előadását.

Próbáljátok ki Valentin napi páros versenyünket is! Ha igazán nyerő párosnak bizonyultok, értékes nyereményekkel térhettek haza!

Időutazásra fel!

IDŐPONT LEÍRÁS
11:00 Nyitás
11:00-17:00 Interaktív házak a Faluban: Varázsfestő háza, Kovácsműhely, Boszorkányház
11:00-17:00 Állatudvar – Hallgasd meg egy magyar népmesénket A kiskakas gyémánt félkrajcárját illetve, La Fontaine híres tanmeséjét, A róka és a holló történetét
11:00-17:00 Nézz be a birtok összes kézműves műhelyébe, tekints bele a mesteremberek munkájába és vásárolj portékáik közül! Vár a Mesefaluban egy kis kovácsolással a Kovácsmester.
Az óvárosi műhelyekben szívesen lát titeket a karikatúra készítő, a bőrműves, az ötvös, tűzzománc és üvegkép készítő, a könyvkötő, a mézárus, a szabóműhelyben a reneszánsz ruha készítő, valamint a városka egy kanyaros fordulatában a fafaragó.
11:00-14:30 „Labirintus” játék a Birtok területén – Fedezd fel a 7,5 hektáron elterülő Birtokot, s közben keresd a középkori világ emblematikus képeit ábrázoló kártyákat!
11:00-14:30 Titkos jelek, talányos helyek – Fejtsd meg a rejtélyes kódot a kincses térkép segítségével! A játékra a Mézeskalácsos műhelyben jelentkezz!
11:00-14:00 Romantikus kézműves foglalkozások az Apródképzőben
12:00-15:00 Finom falatok órái a Fehér Hattyú Fogadóban
12:00-12:30 A Tücsök és a Hangya – zenés játék az ismert La Fontaine mese alapján
13:30-14:00 Valentin napi páros verseny – Játssz a romantikus nyereményért pároddal (szívecske-íjászat, vasvillatartás, kvíz és további izgalmas feladatok)
14:00-14:45 Lovagok és dámák– igazi harcos küzdelem, látványos lovas előadás
16:00-17:00 Valentin napi Kurtizánképző – Középkori párkapcsolati stand up comedy, szerelmi okosítás hölgyeknek és érdeklődő uraknak
17:00 Zárás

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Jegyek

A belépőjegy a helyszínen a pénztárnál és online is megvásárolható.

4 érv, hogy miért érdemes online megvásárolni a jegyet:

  • A résztvevőszám a fesztiválra limitált, ha online vásárolsz, GARANTÁLTAN LESZ HELYED.
  • Az online vásárolt jeggyel gyorsabban bejuthatsz az eseményre, NEM KELL SORBAN ÁLLNOD a pénztárnál.
  • Az online vásárlás csak pár perc, a fizetés biztonságos (melyet az OTP Bank garantál), így IDŐT SPÓROLSZ.
  • A jegyet fizetés után azonnal elküldjük e-mailben. Beváltáshoz elég csak a telefonon megmutatni, így a KÖRNYEZETET IS VÉDED, nem kell feleslegesen nyomtatni.

Jegytípusok

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Jegyek online értékesítése lezárult, vásárolni csak a helyszínen lehetséges korlátozott számban.

Az árak bruttó eladási árak, és az Áfát tartalmazzák.

Jó tudni!

  • Az előadások gondtalan élvezetét szeretnénk biztosítani. Így kérjük, hogy előzetesen online vásárold meg a belépőjegyet, hogy a helyet garantálni tudjuk.
  • Az Élménybirtok a téli időszakban a Puchner Kastélyszálló felől közelíthető meg, a szálloda parkolója az autók rendelkezésére áll.
  • Programjaink minden időjárási körülmények között megtartásra kerülnek.
  • Legújabb programjainkért megéri rendszeresen visszajárni hozzánk – értesülj első kézből: kövesd Facebook oldalunkat és iratkozz fel hírlevelünkre!

Képek

Galéria feltöltése folyamatban...