Programok betöltése
  • Ez az program elmúlt.

Pünkösdvasárnap és Gyereknap

2023.05.28. 11:00-17:00 0 Ft - 21 600Ft
Puchner Élménybirtok - tavaszi, nyári képek - Pünkösd

Ez a nap legyen azé, akit a legjobban szeretsz: a gyermekedé! Játssz és légy vele, érezze, hogy ma semmi nem számít, semmi az égvilágon, csak ő! Pünkösdi és gyermeknapi mulatságot rendezünk, amikor együtt fedezhetitek fel a 7,5 hektáron elterülő Élménybirtok csodás világát!
Válts jegyet MOST!

Egyik ámulatból a másikba eshettek, ha részt vesztek egy igazi Hercegnőképzőn, azután pedig La Fontaine híres meséjéből ismert Tücsök és Hangya története elevenedik meg az Élménybirtokon.
Pünkösdvasárnap az A’la Kamu társulat is tiszteletét teszi nálunk: mire képes egy légy-tornász? Létezik e szomorú bohóc? A Svindli cirkusz előadáson kiderül! Ha megéheztek, ízletes étkek várnak a Fogadóban és a Kemencés udvarban, a nap méltó zárásaként pedig látványos Lovagi tornán izgulhattok kedvenc lovagotokért!

Pünkösdváró szombaton és Pünkösdvasárnap egy fantasztikus csapat, a Compagnie d’Noir érkezik az Élménybirtokra! Ha érdekel a középkori harcászat, páncélok és korabeli szokások, akkor ezt a programot neked találtuk ki. Egész hétvégén át tartó, ünnepi műsoraink között helyt kap eme történelmi hagyományőrző egyesület bemutatója is, nem érdemes lemaradni!

Rossz idő esetén!Ne félj a felhőktől! Programjainkat minden időjárási körülmények között megtartjuk.

LOVAGOK CSATÁJA
Döntsd el, ki a legjobb lovag az Élménybirtokon! Add le szavazatod kedvencedre és segítsd őt, és persze, saját magadat a fantasztikus nyereményekhez!

A legenda tovább folytatódik!

IDŐPONT LEÍRÁS
11:00 Nyitás
11:00-17:00 Interaktív házak a Faluban: Varázsfestő háza, Kovácsműhely, Boszorkányház
11:00-17:00 Állatudvar – Hallgasd meg egy magyar népmesénket A kiskakas gyémánt félkrajcárját illetve, La Fontaine híres tanmeséjét, A róka és a holló történetét
11:00-17:00 Nézz be a birtok összes kézműves műhelyébe, tekints bele a mesteremberek munkájába és vásárolj portékáik közül! Vár a Mesefaluban egy kis kovácsolással a Kovácsmester.
Az Apródképzőben szívesen látnak többféle Fabatkás kézművességgel.
Az óvárosi műhelyekben szívesen lát titeket a karikatúra készítő, a bőrműves, az ötvös, tűzzománc és üvegkép készítő, a könyvkötő, a mézárus, a szabóműhelyben a reneszánsz ruha készítő, valamint a városka egy kanyaros fordulatában a fafaragó.
11:00-14:00 „Labirintus” játék a Birtok területén – Fedezd fel a 7,5 hektáron elterülő Birtokot, s közben keresd a középkori világ emblematikus képeit ábrázoló kártyákat!
11:00-14:00 Titkos jelek, talányos helyek – Fejtsd meg a rejtélyes kódot a kincses térkép segítségével! A játékra a Mézeskalácsos műhelyben jelentkezz!
12:00-12:30 Hercegnőképző – Vegyél részt egy játékos foglalkozáson és nyerj bepillantást a hercegnők életébe és a mesék varázslatos világába! A játékon való részvétel 4 éves kortól ajánlott!
12:00-15:00 Finom falatok órái – fenségek fogásokkal várnak a Fehér Hattyú Fogadóban
13:00-13:30 A Tücsök és a Hangya – zenés játék az ismert La Fontaine mese alapján
15:00-15:30 Svindli cirkusz – a világhírű A’la Kámu társulat műsora, mely egy különös komédia
16:00-16:45 Lovagok és Dámák – igazi harcos küzdelem, látványos lovas előadás
17:00 Zárás

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Jegyek

A belépőjegy a helyszínen a pénztárnál és online is megvásárolható.

Tipp!Ha szeretnéd garantálni a helyed az eseményre, válts meg a jegyed online!

4 érv, hogy miért érdemes online megvásárolni a jegyet:

  • A résztvevőszám az eseményre limitált, ha online vásárol GARANTÁLTAN LESZ HELYE.
  • Az online vásárolt jeggyel gyorsabban bejut az Élménybirtokra, NEM KELL SORBAN ÁLLNIA a pénztárnál.
  • Az online vásárlás csak pár perc, a fizetés biztonságos (melyet az OTP Bank garantál), így IDŐT SPÓROL.
  • A jegyet fizetés után azonnal elküldjük Önnek e-mailben. Beváltáshoz elég csak a telefonján megmutatni, így KÖRNYEZETÉT IS VÉDI, nem kell feleslegesen nyomtatni.

Jegytípusok

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Jegyek online értékesítése lezárult, vásárolni csak a helyszínen lehetséges korlátozott számban.

Az árak bruttó eladási árak, és az Áfát tartalmazzák.

Jó tudni!

  • Legújabb programjainkért megéri rendszeresen visszajárni hozzánk – értesülj első kézből: kövesd Facebook oldalunkat és iratkozz fel hírlevelünkre!

Tavaszi, nyári képek