Programok betöltése
  • Ez az program elmúlt.

Időutazás a középkorba csütörtökönként

2023.06.22. 10:00-17:00
Puchner Élménybirtok - Családoknak - fegyverek és pajzsok

Ölts magadra korhű ruhát és induljon az időutazás a középkorba csütörtökönként, hogy elvarázsoljanak a mesébe illő épületek, letűnt korok tudásával rendelkező kézművesek és a jó hangulatról gondoskodó színészek!

Időutazás a középkorba: megtapasztalhatod egy középkori város életét! Éld át a korabeli hangulatot különleges portékák, mesteremberek, keresőjátékok és kiváló előadások segítségével. A gyerekeket megújult Állatudvar, kreatív kézművesség és vár alakú játszótér várja!

Élményteli időutazást kívánunk!

Rossz idő esetén!Ne félj a felhőktől! Programjainkat minden időjárási körülmények között megtartjuk.

Lovagok csatája
Döntsd el ki a legjobb lovag az Élménybirtokon! Add le szavazatod kedvencedre és segítsd őt és persze, saját magadat a fantasztikus nyereményekhez!

A program a következő nyitvatartási napokra érvényes:

  • 2023. július 6., 13., 20., 27.
  • 2023. augusztus 3., 10., 17., 24., 31.
IDŐPONT LEÍRÁS
11:00 Nyitás
11:00-18:00 Interaktív házak a Faluban: Varázsfestő háza, Kovácsműhely, Boszorkányház
11:00-18:00 Állatudvar – Hallgasd meg egy magyar népmesénket A kiskakas gyémánt félkrajcárját illetve, La Fontaine híres tanmeséjét, A róka és a holló történetét
11:00-18:00 Nézz be a birtok összes kézműves műhelyébe, tekints bele a mesteremberek munkájába és vásárolj portékáik közül! Vár a Mesefaluban egy kis kovácsolással a Kovácsmester.
Az Apródképzőben szívesen látnak többféle Fabatkás kézművességgel.
Az óvárosi műhelyekben szívesen lát titeket a karikatúra készítő, a bőrműves, az ötvös, tűzzománc és üvegkép készítő, a könyvkötő, a mézárus, a szabóműhelyben a reneszánsz ruha készítő, valamint a városka egy kanyaros fordulatában a fafaragó.
11:00-14:00 „Labirintus” játék a Birtok területén – Fedezd fel a 7,5 hektáron elterülő Birtokot, s közben keresd a középkori világ emblematikus képeit ábrázoló kártyákat!
11:00-14:00 Titkos jelek, talányos helyek – Fejtsd meg a rejtélyes kódot a kincses térkép segítségével! A játékra a Mézeskalácsos műhelyben jelentkezz!
12:00-15:00 Finom falatok órái a Fehér Hattyú Fogadóban
12:00-17:00 Izgalmas előadások: családi, gyermek, lovas és felnőtt előadások
18:00 Zárás

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Tipp!Osztálykirándulásra is kiváló választás! Csoportos kedvezmények elérhetőek.

Jó tudni!

  • Jegyvásárlás a helyszínen! A napi belépő árakat itt találod.
  • Legújabb programjainkért megéri rendszeresen visszajárni hozzánk – értesülj első kézből: kövesd Facebook oldalunkat és iratkozz fel hírlevelünkre!

Infó!napi látogatóinknak belépés a Petőfi utca felőli főbejáraton (Bikal, Rákóczi utca 22.)

Tavaszi, nyári képek