Programok betöltése
  • Ez az program elmúlt.

Húsvétvasárnap 2024

2024. március 31. 11:00-17:00 0 Ft - 23 700Ft
Élménybirtok-Bikal

Húsvétvasárnap különleges programokkal tesszük felejthetetlenné az ünnepet, ahol a Szelindek zenekar középkori dallamokkal szórakoztatja időutazó vendégeinket. Délben Térdszéli Katica meséjébe csöppenhettek, ezután solymászunk mutatja be és repteti fenséges madarait. A Tücsök és a Hangya tanulságos zenés meséjét, és a Lovagok és dámák látványos lovas előadását, az elmúlt 9 év legjobb uraknak szóló középkori stand up comedyje, az Úr-kurzus követi. Válts jegyet MOST!

Az Élménybirtok rengeteg meglepetést tartogat: az Állatudvarban bundás és szárnyas állatokkal találkozhatsz, a nagyobb gyerekeket pedig egy különleges mobil applikáció és Okostér várja! Ha még nem fedeztétek fel a középkori, vár alakú játszóterünket, akkor mindenképpen próbáljátok ki, és ne felejtsétek el megtekinteni izgalmas előadásainkat sem!

Kézműveseink a hagyományőrző foglalkozások mellett húsvéti kézművességgel is készülnek! A gyerekek pedig megkereshetik a húsvéti nyuszi csoki tojásait a birtok területén.
Induljon a családi kaland!

Rossz idő esetén!Ne félj a felhőktől! Programjainkat minden időjárási körülmények között megtartjuk.

LOVAGOK CSATÁJA
Döntsd el, ki a legjobb lovag az Élménybirtokon! Add le a szavazatod kedvencedre és segítsd őt – és persze, saját magadat – a fantasztikus nyereményekhez!

Bikalon vár az újabb családi kaland!

Jegyek

A belépőjegy a nyitvatartás idején a jegypénztárban és online is megvásárolható.

3 érv, hogy miért érdemes online megvásárolni a jegyet:

  • A résztvevőszám limitált, ha online vásárolsz GARANTÁLTAN LESZ HELYED.
  • Az online vásárlás csak pár perc, a fizetés biztonságos (melyet az OTP Bank garantál), így IDŐT SPÓROLSZ.
  • A jegyet fizetés után azonnal elküldjük e-mailben. Beváltáshoz elég csak telefonon megmutatni, így a KÖRNYEZETET IS VÉDED, nem kell feleslegesen nyomtatni.

Jegytípusok

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Jegyek online értékesítése lezárult, vásárolni csak a helyszínen lehetséges korlátozott számban.

Az árak bruttó eladási árak, és az Áfát tartalmazzák.

2024. március 31.

Időpont Leírás
11:00 Nyitás
11:00-17:00 Interaktív házak a Faluban: Varázsfestő háza, Kovácsműhely, Boszorkányház és a Tündérkert
11:00-17:00 Állatudvar – Hallgasd meg egy magyar népmesénket A kiskakas gyémánt félkrajcárját, illetve La Fontaine híres tanmeséjét, A róka és a holló történetét
11:00-15:00 „Labirintus” játék a Birtok területén – Fedezd fel a 7,5 hektáron elterülő Birtokot, s közben keresd a középkori világ emblematikus képeit ábrázoló kártyákat!
11:00-15:00 Titkos jelek, talányos helyek – Fejtsd meg a rejtélyes kódot a kincses térkép segítségével! A játékra a Mézeskalácsos műhelyben jelentkezz!
11:00-17:00 Nézz be a birtok összes kézműves műhelyébe, tekints bele a mesteremberek munkájába és vásárolj portékáik közül! Az óvárosi műhelyekben szívesen lát a mézeskalács készítő, a karikatúra rajzoló, mézárus, a bőrműves, az ötvös, tűzzománc és üvegkép készítő, a könyvkötő, a reneszánsz ruha készítő, kanál díszítő, valamint a városka egy kanyaros fordulatában a fafaragó.
11:00-17:00 Szelindek- Régi-világzene forgatag muzsikál egész nap a Birtok területén
12:00-15:30 Finom falatok órái a Fehér Hattyú Fogadóban
12:00- 12:40 Térdszéli Katica – az okos lány története, aki négyszer is kifogott a királyon
13:00- 13:30 Királyi solymászunk bemutatója – madárreptetés és ismeretterjesztő előadás
14:00-14:30 A Tücsök és a Hangya – zenés játék az ismert La Fontaine mese alapján
15:00-15:30 Lovagok és Dámák – igazi harcos küzdelem, látványos lovas előadás
16:00-17:00 Úr-kurzus – középkori párkapcsolati stand up comedy, szerelmi okosítás férfiaknak és érdeklődő hölgyeknek
16:00-17:00 Mesebarlang – játék gyerekekkel 1 Bikali Fabatka fejében

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Jó tudni!

  • Legújabb programjainkért megéri rendszeresen visszajárni hozzánk – értesülj első kézből: kövesd Facebook oldalunkat és iratkozz fel hírlevelünkre!

Infó!Március 30-tól az Élménybirtok főbejáraton biztosított a belépés napi látogatóink részére (Bikal, Rákóczi utca 22. Petőfi utca felőli bejárat), szállóvendégeink pedig a Puchner Kastélyszálló Recepcióján válthatják meg napi jegyüket.

Képek