Programok betöltése
  • Ez az program elmúlt.

Húsvétvasárnap 2023

2023.04.09. 11:00-17:00 0 Ft - 21 600Ft

Húsvétvasárnap különleges programokkal tesszük felejthetetlenné az ünnepet, ahol a Szelindek zenekar középkori dallamokkal szórakoztatja időutazó vendégeinket, majd egy igazán Flúgos előadást láthatnak az aranytorkú énekessel, Orlik Istvánnal (Luke), a felnőtteknek pedig Zina bemutatja az elmúlt 8 év legjobb középkori stand up comedy-jét. A napot a Bikali Élményszínház lenyűgöző lovas előadásával zárja. Válts jegyet MOST!

Az Élménybirtok rengeteg meglepetést tartogat: az Állatudvarban röfögő és bégető állatokkal találkozhatsz, a nagyobb gyerekeket pedig egy különleges mobil applikáció várja! Ha még nem fedeztétek fel a középkori, vár alakú játszóterünket, akkor mindenképpen próbáljátok ki, és ne felejtsétek el megtekinteni izgalmas előadásainkat sem! Ha megéheztek, irány a Kemencés udvar, ahol szabadtűzön készült ételekkel, és ínycsiklandozó Tavaszi kenyérlángossal várunk!

Lovagok csatája szavazás – döntsd el ki a legjobb lovag az Élménybirtokon! Add le szavazatod kedvencedre és segítsd őt és persze, saját magadat a fantasztikus nyereményekhez!
A legenda tovább folytatódik!

Jegyek

A belépőjegy a nyitvatartás idején a jegypénztárban és online is megvásárolható.

3 érv, hogy miért érdemes online megvásárolni a jegyet:

  • A résztvevőszám limitált, ha online vásárolsz GARANTÁLTAN LESZ HELYED.
  • Az online vásárlás csak pár perc, a fizetés biztonságos (melyet az OTP Bank garantál), így IDŐT SPÓROLSZ.
  • A jegyet fizetés után azonnal elküldjük e-mailben. Beváltáshoz elég csak telefonon megmutatni, így a KÖRNYEZETET IS VÉDED, nem kell feleslegesen nyomtatni.

Jegytípusok

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Jegyek online értékesítése lezárult, vásárolni csak a helyszínen lehetséges korlátozott számban.

Az árak bruttó eladási árak, és az Áfát tartalmazzák.

Időpont Leírás
11:00 Nyitás
11:00-17:00 Interaktív házak a Faluban: Varázsfestő háza, Kovácsműhely, Boszorkányház és a Tündérkert
11:00-17:00 Állatudvar – Hallgasd meg egy magyar népmesénket A kiskakas gyémánt félkrajcárját, illetve La Fontaine híres tanmeséjét, A róka és a holló történetét
11:00-15:00 „Labirintus” játék a Birtok területén – Fedezd fel a 7,5 hektáron elterülő Birtokot, s közben keresd a középkori világ emblematikus képeit ábrázoló kártyákat!
11:00-15:00 Titkos jelek, talányos helyek – Fejtsd meg a rejtélyes kódot a kincses térkép segítségével! A játékra a Mézeskalácsos műhelyben jelentkezz!
11:00-17:00 Nézz be a birtok összes kézműves műhelyébe, tekints bele a mesteremberek munkájába és vásárolj portékáik közül! Az óvárosi műhelyekben szívesen lát a mézeskalács készítő, a karikatúra rajzoló, mézárus, a bőrműves, az ötvös, tűzzománc és üvegkép készítő, a könyvkötő, a reneszánsz ruha készítő, kanál díszítő, valamint a városka egy kanyaros fordulatában a fafaragó.
11:00-17:00 Szelindek – Régi-világzene forgatag muzsikál egész nap a Birtok területén
12:00-15:30 Finom falatok órái a Fehér Hattyú Fogadóban
12:00-12:45 Fegyverbemutató – György lovag ismeretterjesztő előadása a középkori harcászatról
13:30 – 14:15 Lovagok és Dámák – igazi harcos küzdelem, látványos lovas előadás
15:00 – 15:30 Flúgos zenetörténet, avagy Túl a Looperencián – kicsiknek és nagyoknak
16:00-17:00 Úr-kurzus – középkori párkapcsolati stand up comedy, szerelmi okosítás férfiaknak és érdeklődő uraknak

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Jó tudni!

  • Eseményünk minden időjárási körülmény között megtartásra kerül.
  • Legújabb programjainkért megéri rendszeresen visszajárni hozzánk – értesülj első kézből: kövesd Facebook oldalunkat és iratkozz fel hírlevelünkre!

Képek

Galéria feltöltése folyamatban...