Programok betöltése
  • Ez az program elmúlt.

Bolondos húsvéthétfő 2024

2024. április 1. 11:00-17:00 0 Ft - 23 700Ft
Élménybirtok - Bikal

Húsvéthétfőn nevezzetek a Bolondos sorversenyünkre és izgalmas élmények mellett még wellness belépőt is nyerhettek szállodánkba! A kicsik Ugi mama varázsiskolájában a sok tánc mellett bűbájokat is tanulhatnak, a Patarobajon pedig a lovak és lovagok világába leshetnek be. Délelőtt pedig a húsvéti nyuszi csoki tojásait is megkereshetik. A talpalávalót a Szelindek zenekar biztosítja egész nap. A Flúgos zenetörténet előadáson a zene történetében is elmerítkezhettek, délután pedig a lovagok küzdenek meg a dicsőségért. Válts jegyet MOST!

A 7,5 hektáron elterülő élménypark egész napos programot kínál a családnak. Látogassátok meg az állatudvar lakóit, vegyetek részt kreatív húsvéti kézműves foglalkozásainkon. Nézzetek be a kézműves mesterek műhelyeibe és válogassatok portékáik közül. A Szabóműhelyben jelmezkölcsönzésre is van lehetőség. Az Okostérben interaktív játékainkat is kipróbálhatjátok. A Fogadóban és a Kemencés udvarban ínycsiklandozó finomságok várnak Titeket. A nap végén az Ítélkezés és végrehajtás előadásban Zina kurtizánunk mesél a középkor viszontagságairól.
Induljon a kaland!

Rossz idő esetén!Ne félj a felhőktől! Programjainkat minden időjárási körülmények között megtartjuk.

LOVAGOK CSATÁJA
Döntsd el, ki a legjobb lovag az Élménybirtokon! Add le a szavazatod kedvencedre és segítsd őt – és persze, saját magadat – a fantasztikus nyereményekhez!

Bikalon vár az újabb családi kaland!

Jegyek

A belépőjegy a nyitvatartás idején a jegypénztárban és online is megvásárolható.

3 érv, hogy miért érdemes online megvásárolni a jegyet:

  • A résztvevőszám limitált, ha online vásárolsz GARANTÁLTAN LESZ HELYED.
  • Az online vásárlás csak pár perc, a fizetés biztonságos (melyet az OTP Bank garantál), így IDŐT SPÓROLSZ.
  • A jegyet fizetés után azonnal elküldjük e-mailben. Beváltáshoz elég csak telefonon megmutatni, így a KÖRNYEZETET IS VÉDED, nem kell feleslegesen nyomtatni.

Jegytípusok

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Jegyek online értékesítése lezárult, vásárolni csak a helyszínen lehetséges korlátozott számban.

Az árak bruttó eladási árak, és az Áfát tartalmazzák.

2024. április 1.

Időpont Leírás
11:00 Nyitás
11:00-17:00 Interaktív házak a Faluban: Varázsfestő háza, Kovácsműhely, Boszorkányház és a Tündérkert
11:00-17:00 Állatudvar – Hallgasd meg egy magyar népmesénket A kiskakas gyémánt félkrajcárját, illetve La Fontaine híres tanmeséjét, A róka és a holló történetét
11:00-15:00 „Labirintus” játék a Birtok területén – Fedezd fel a 7,5 hektáron elterülő Birtokot, s közben keresd a középkori világ emblematikus képeit ábrázoló kártyákat!
11:00-15:00 Titkos jelek, talányos helyek – Fejtsd meg a rejtélyes kódot a kincses térkép segítségével! A játékra a Mézeskalácsos műhelyben jelentkezz!
11:00-17:00 Nézz be a birtok összes kézműves műhelyébe, tekints bele a mesteremberek munkájába és vásárolj portékáik közül! Az óvárosi műhelyekben szívesen lát a mézeskalács készítő, a karikatúra rajzoló, mézárus, a bőrműves, az ötvös, tűzzománc és üvegkép készítő, a könyvkötő, a reneszánsz ruha készítő, kanál díszítő, valamint a városka egy kanyaros fordulatában a fafaragó.
11:00-17:00 Szelindek- Régi-világzene forgatag muzsikál egész nap a Birtok területén
12:00-15:30 Finom falatok órái a Fehér Hattyú Fogadóban
12:00- 12:30 Ugi mama varázsiskolája- zenés varázsmese az aprónépnek és korodbélieknek
13:00- 13:45 Patarobaj – játssz és tanulj, fedezd fel a lovak csodás világát – interaktív istálló látogatás. Gyülekező a Lovagi Arénában.
13:00- 13:45 Flúgos zenetörténet – avagy Túl a Looperencián – kicsiknek és nagyoknak
14:30-15:00 Bolondos sorverseny
15:00-15:30 Lovagok és Dámák – igazi harcos küzdelem, látványos lovas előadás
16:00-16:30 Ítélkezés és végrehajtás – a bikali híres kurtizán Zina emlékei alapján

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Jó tudni!

  • Legújabb programjainkért megéri rendszeresen visszajárni hozzánk – értesülj első kézből: kövesd Facebook oldalunkat és iratkozz fel hírlevelünkre!

Infó!Március 30-tól az Élménybirtok főbejáraton biztosított a belépés napi látogatóink részére (Bikal, Rákóczi utca 22. Petőfi utca felőli bejárat), szállóvendégeink pedig a Puchner Kastélyszálló Recepcióján válthatják meg napi jegyüket.

Képek