Programok betöltése
  • Ez az program elmúlt.

Gyereknap 2024

2024. május 25. 10:30-17:00 0 Ft - 23 700Ft

Szombaton, Gyereknapon minden gyerkőc 2 db Fabatkát kap ajándékba a belépésnél. Napközben találkozhattok igazi lánglovagokkal, és bepillanthattok a tűzoltóautóikba! A kaposvári “KÖTÉL” Speciális Mentőszolgálat ellátogat hozzánk és tűzoltóautóik bemutatása mellett, izgalmas sorversenyt is rendeznek a vállakozó kedvű családoknak. Ezen kívül hatalmas munkagépekkel, 3 színházi előadással, Kis lovagok iskolájával, állatudvarral, kézműves foglalkozásokkal, Lovagi tornával, Okostérrel és ínycsiklandozó palacsinta és gofri partyval is várjuk az egész családot Bikalon! Válts jegyet MOST!

Ajándék Fabatka! 14 éves korig 2 db ingyen Fabatka jár a gyerekeknek

Gyereknap alkalmával az örömöt, a játékot és a gyermeki kreativitást ünnepeljünk az Élménybirtokon. Ezért kézműves műhelyeinkben különleges foglalkozásokkal készülünk. Csináltathattok csillámtetkót, arcfestést és készíthettek varázspálcákat is!

A Főterünkön a kaposvári “KÖTÉL” Speciális Mentőszolgálat jóvoltából tűzoltóautókkal találkozhattok, majd a lánglovagok egy izgalmas családi sorvesenyre invitálnak Titeket. A legjobbnak ajándék is jár!

Emellett most exkluzív bepillantást nyerhettek a Birtok munkagépeibe. Kiállítjuk a legizgalmasabb “nagy vasakat”. Láthattok markolót és egy kosaras emelőt is.

Ugi Mama varázsikolájában bűbájokat tanulhatnak az aprónépek. A Tárulj Szezám! előadásban híres dallamok csendülnek fel,  a Fegyverbemutató pedig visszarepít a középkori harcosok világába. A Lovagi tornán, a lovagok megküzdenek a dicsőségért.

Az Élménybirtok Főterén játszótér, gokart és rodeóbika vár mindenkit. Az Apródképzőben pedig egy interaktív Okostér is helyet kapott.
Induljon a családi kaland!

Rossz idő esetén!Ne félj a felhőktől! Programjainkat minden időjárási körülmények között megtartjuk.

LOVAGOK CSATÁJA
Döntsd el, ki a legjobb lovag az Élménybirtokon! Add le szavazatod kedvencedre és segítsd őt, és persze, saját magadat a fantasztikus nyereményekhez!

Jegyek

A belépőjegy a helyszínen a pénztárnál és online is megvásárolható.

3 érv, hogy miért érdemes online megvásárolni a jegyet:

  • A résztvevőszám limitált, ha online vásárolsz GARANTÁLTAN LESZ HELYED.
  • Az online vásárlás csak pár perc, a fizetés biztonságos (melyet az OTP Bank garantál), így IDŐT SPÓROLSZ.
  • A jegyet fizetés után azonnal elküldjük e-mailben. Beváltáshoz elég csak telefonon megmutatni, így a KÖRNYEZETET IS VÉDED, nem kell feleslegesen nyomtatni.

Jegytípusok

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Jegyek online értékesítése lezárult, vásárolni csak a helyszínen lehetséges korlátozott számban.

Az árak bruttó eladási árak, és az Áfát tartalmazzák.

2024. május 25.

IDŐPONT LEÍRÁS
10:30 Nyitás
10:30-17:00 Interaktív házak a Faluban: Varázsfestő háza, Kovácsműhely, Boszorkányház
10:30-17:00 Állatudvar – Hallgasd meg egy magyar népmesénket A kiskakas gyémánt félkrajcárját illetve, La Fontaine híres tanmeséjét, A róka és a holló történetét
10:30-17:00 Nézz be a birtok összes kézműves műhelyébe, tekints bele a mesteremberek munkájába és vásárolj portékáik közül! Vár a Mesefaluban egy kis kovácsolással a Kovácsmester.
Az Apródképzőben szívesen látnak többféle Fabatkás kézművességgel.
Az óvárosi műhelyekben szívesen lát titeket a karikatúra készítő, a bőrműves, az ötvös, tűzzománc és üvegkép készítő, a könyvkötő, a mézárus, a szabóműhelyben a reneszánsz ruha készítő, valamint a városka egy kanyaros fordulatában a fafaragó.
10:30-14:00 „Labirintus” játék a Birtok területén – Fedezd fel a 7,5 hektáron elterülő Birtokot, s közben keresd a középkori világ emblematikus képeit ábrázoló kártyákat!
10:30-14:00 Titkos jelek, talányos helyek – Fejtsd meg a rejtélyes kódot a kincses térkép segítségével! A játékra a Mézeskalácsos műhelyben jelentkezz!
12:00-15:00 Finom falatok órái – fenségek fogásokkal várnak a Fehér Hattyú Fogadóban
11:30-15:00 Palacsinta és gofri party – a Kemencés Udvarban
11:00-14:00 Lánglovagok a Főtéren – a kaposvári “KÖTÉL” Speciális Mentőszolgálat lánglovagjai elhozzák nekünk a tűzoltóautóikat és egy Tűzoltó Technikai bemutatót tartanak. Majd izgalmas pályát építenek nektek, ahol egy családi sorversenyen vehettek részt. A legjobbaknak ajándék is jár!
10:30-14:00 Exkluzív bepillantás a Birtok munkagépeibe – Lessétek meg a Birtok háttérmunkáit végző nagy munkagépeket: a markolót és a kosaras emelőt
11:30-12:00 Ugi mama varázsiskolája – zenés varázsmese az aprónépnek és korodbélieknek
13:00-13:30 Kis lovagok iskolája – Játékos, mozgásos lovagi témájú foglalkozás, ahol a gyerekek elsajátíthatják a lovaggá válás csínját bínját
14:00-14:30 Tárulj Szezám! – zenemesék egy titokzatos utazó batyujából
15:00-15:30 Lovagok és Dámák – igazi harcos küzdelem, látványos lovas előadás
16:00-16:45 Fegyverbemutató – Tamás lovag ismeretterjesztő előadása a középkori harcászatról
17:00 Zárás

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Infó!napi látogatóinknak belépés a Petőfi utca felőli főbejáraton (Bikal, Rákóczi utca 22.)

Jó tudni!

  • Legújabb programjainkért megéri rendszeresen visszajárni hozzánk – értesülj első kézből: kövesd Facebook oldalunkat és iratkozz fel hírlevelünkre!

Tavaszi, nyári képek