Programok betöltése
  • Ez az program elmúlt.

Évadnyitó fesztivál 2023

2023.04.08. 11:00-17:00 0 Ft

Fergeteges programokkal, izgalmas újdonságokkal várunk Évadnyitó fesztiválunk alkalmából. Fedezz fel egy kalandos, élményekkel teli világot! Egész nap a Szelindek zenekar húzza a talpalávalót, délben a Kemencés udvar csalogat egy jó ebédre, ebéd után pedig Királyi solymászunk bemutatója varázsol el! Válts jegyet MOST!

Az Élménybirtokon életre kel a középkor: less be a kézműves műhelyekbe, légy tűzzománc míves, vagy mézeskalács készítő egy rövid időre. Térj be a Fogadóba, ahol finom, magyaros ételek illata csiklandozza orrodat és frissítő italok oltják a szomjúságodat. A gyermekeket középkori játszótér, szórakoztató előadások, a felnőtteket fenomenális középkori stand up comedy várja.

LOVAGOK CSATÁJA
Döntsd el, ki a legjobb lovag az Élménybirtokon! Add le a szavazatod kedvencedre és segítsd őt – és persze, saját magadat – a fantasztikus nyereményekhez!

Bikalon vár az újabb családi kaland!

Jegyek

A belépőjegy a nyitvatartás idején a jegypénztárban és online is megvásárolható.

3 érv, hogy miért érdemes online megvásárolni a jegyet:

  • A résztvevőszám limitált, ha online vásárolsz GARANTÁLTAN LESZ HELYED.
  • Az online vásárlás csak pár perc, a fizetés biztonságos (melyet az OTP Bank garantál), így IDŐT SPÓROLSZ.
  • A jegyet fizetés után azonnal elküldjük e-mailben. Beváltáshoz elég csak telefonon megmutatni, így a KÖRNYEZETET IS VÉDED, nem kell feleslegesen nyomtatni.

Jegytípusok

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Jegyek online értékesítése lezárult, vásárolni csak a helyszínen lehetséges korlátozott számban.

Az árak bruttó eladási árak, és az Áfát tartalmazzák.

Időpont Leírás
11:00 Nyitás
11:00-17:00 Interaktív házak a Faluban: Varázsfestő háza, Kovácsműhely, Boszorkányház és a Tündérkert
11:00-17:00 Állatudvar – Hallgasd meg egy magyar népmesénket A kiskakas gyémánt félkrajcárját, illetve La Fontaine híres tanmeséjét, A róka és a holló történetét
11:00-15:00 „Labirintus” játék a Birtok területén – Fedezd fel a 7,5 hektáron elterülő Birtokot, s közben keresd a középkori világ emblematikus képeit ábrázoló kártyákat!
11:00-15:00 Titkos jelek, talányos helyek – Fejtsd meg a rejtélyes kódot a kincses térkép segítségével! A játékra a Mézeskalácsos műhelyben jelentkezz!
11:00-17:00 Nézz be a birtok összes kézműves műhelyébe, tekints bele a mesteremberek munkájába és vásárolj portékáik közül! Az óvárosi műhelyekben szívesen lát a mézeskalács készítő, a karikatúra rajzoló, mézárus, a bőrműves, az ötvös, tűzzománc és üvegkép készítő, a könyvkötő, a reneszánsz ruha készítő, kanál díszítő, valamint a városka egy kanyaros fordulatában a fafaragó.
11:00-17:00 Szelindek – Régi-világzene forgatag muzsikál egész nap a Birtok területén
12:00-15:30 Finom falatok órái a Fehér Hattyú Fogadóban
12:00- 12:30 Tárulj, Szezám! – zenemesék egy titokzatos utazó batyujából
12:45 – 13:00 Tánc-percek – tánctanítás népi ritmusokra a Szelindek zenekarral
13:00- 13:30 Királyi solymászunk bemutatója – madárreptetés és ismeretterjesztő előadás
14:00-15:00 Kurtizánképzés Zinával – középkori párkapcsolati stand up comedy, szerelmi okosítás hölgyeknek és érdeklődő uraknak
14:00-15:00 Mesebarlang – játék gyerekekkel 1 Bikali Fabatka fejében
16:00-16:45 Lovagok és Dámák – igazi harcos küzdelem, látványos lovas előadás

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Jó tudni!

  • Eseményünk minden időjárási körülmény között megtartásra kerül.
  • Április 8-tól az Élménybirtok főbejáraton biztosított a belépés napi látogatóink részére (Bikal, Rákóczi utca 22. Petőfi utca felőli bejárat), szállóvendégeink pedig a Puchner Kastélyszálló Recepcióján válthatják meg napi jegyüket.
  • Legújabb programjainkért megéri rendszeresen visszajárni hozzánk – értesülj első kézből: kövesd Facebook oldalunkat és iratkozz fel hírlevelünkre!

Képek

Galéria feltöltése folyamatban...