Programok betöltése
  • Ez az program elmúlt.

Bikali mesés szombatok 2023

2023.08.05. 11:00-18:00
Puchner Élménybirtok - tavaszi, nyári képek - Bikali mesés szombatok - lovagi torna

Csöppenjetek bele szombatonként egy igazi középkori kalandba Bikalon! Egy századokon átívelő utazásra hívunk, hol a lovagok egymással küzdenek, a színészek pedig előadásokkal szórakoztatnak.

Tegyétek magatokat próbára a bikali fabatkás játékokban, fejtsétek meg a jeleket a kincses térkép segítségével, szurkoljátok végig Lovagi tornánkat! Tekintsétek meg lenyűgöző előadásainkat.

Bikalon vár az újabb családi kaland!

Rossz idő esetén!Ne félj a felhőktől! Programjainkat minden időjárási körülmények között megtartjuk.

LOVAGOK CSATÁJA
Döntsd el, ki a legjobb lovag az Élménybirtokon! Add le szavazatod kedvencedre és segítsd őt, és persze, saját magadat a fantasztikus nyereményekhez!

Kalandra fel!

augusztus 5.

IDŐPONT LEÍRÁS
11:00 Nyitás
11:00-18:00 Interaktív házak a Faluban: Varázsfestő háza, Kovácsműhely, Boszorkányház
11:00-18:00 Állatudvar – Hallgasd meg egy magyar népmesénket A kiskakas gyémánt félkrajcárját illetve, La Fontaine híres tanmeséjét, A róka és a holló történetét
11:00-18:00 Nézz be a birtok összes kézműves műhelyébe, tekints bele a mesteremberek munkájába és vásárolj portékáik közül! Vár a Mesefaluban egy kis kovácsolással a Kovácsmester. A “Zöld Diófa Csárda” – Kézműves házban és a Vízimalom – Kézműves házban többféle kézművességgel készülnek.
Az Apródképzőben a Mézeskalács készítő szívesen lát egy kis mézeskalács sütéssel és díszítéssel.
Az óvárosi műhelyekben szívesen lát titeket a karikatúra készítő, a bőrműves, az ötvös, tűzzománc és üvegkép készítő, a könyvkötő, a mézárus, a szabóműhelyben a reneszánsz ruha készítő, valamint a városka egy kanyaros fordulatában a fafaragó.
11:00-15:30 „Labirintus” játék a Birtok területén – Fedezd fel a 7,5 hektáron elterülő Birtokot, s közben keresd a középkori világ emblematikus képeit ábrázoló kártyákat!
11:00-15:30 Titkos jelek, talányos helyek – Fejtsd meg a rejtélyes kódot a kincses térkép segítségével! A játékra a Mézeskalácsos műhelyben jelentkezz!
12:00-15:00 Finom falatok órái a Fehér Hattyú Fogadóban
12:00- 12:30 Ugi mama varázsiskolája- zenés varázsmese az aprónépnek és korodbélieknek
13:30-14:00 Lovagok és Dámák – látványos lovas előadás
14:30-15:30 Kurtizánképzés Zinával – középkori párkapcsolati stand up comedy, szerelmi okosítás hölgyeknek és érdeklődő uraknak
16:00-16:45 Fegyverbemutató – Tamás lovag ismeretterjesztő előadása a középkori harcászatról
18:00 Zárás

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

További programjaink itt

Tipp!Osztálykirándulásra is kiváló választás! Csoportos kedvezmények elérhetőek.

Jó tudni!

  • Legújabb programjainkért megéri rendszeresen visszajárni hozzánk – értesülj első kézből: kövesd Facebook oldalunkat és iratkozz fel hírlevelünkre!

Infó!napi látogatóinknak belépés a Petőfi utca felőli főbejáraton (Bikal, Rákóczi utca 22.)

Tavaszi, nyári képek