Programok betöltése
  • Ez az program elmúlt.

Állati jó Pünkösdvasárnap az Élménybirtokon 2024

2024. május 19. 10:30-17:00 0 Ft - 23 700Ft

Pünkösdvasárnap nem lesz hiány állati jó kalandokban az Élménybirtokon! Ellátogat hozzánk jó királyunk solymásza, aki sok izgalmas történettel és madáröptetéssel színesíti a napot. Emellett állatudvarral, Okostérrel, Térdszéli Katica történetével, Tánc-percekkel, Lovagok és Dámák küzdelmével és egy felnőtteknek szóló darabbal, az Úr-kurzussal várunk! Válts jegyet MOST!

Állatudvarunkban rengeteg két és négylábú jószággal találkozhattok. A róka és a holló, és A kiskakas gyémánt félkrajcárja történetet is meghallgathatjátok. A Főtéren kipróbálhatjátok a majdnem 1000 négyzetméteres középkori játszóteret, de gokartozhattok is vagy megülhetitek a rodeóbikát. A Tánc-percek alatt középkori körtáncot tanulhattok.

Szabóműhelyünkben számtalan szebbnél-szebb jelmezt találtok, öltözhettek akár hercegnőnek, lovagnak, hóhérnak vagy udvari bolondnak is.

Rengeteg kézműves vár műhelyeikben, például a fafaragó, könyvkötő, bőrműves, ötvös, tűzzománc műves és mézárus. A Vízimalomban, “Zöld Diófa Csárda” – Kézműves Udvarban és az Apródképző Déli termében is várnak többféle kreatív kézműves foglalkozással.

Csülök fesztiválunk alkalmából a Kemencés Udvarban és a Fogadóban ínycsiklandozó finomságokkal készülnek szakácsaink.

Rossz idő esetén!Ne félj a felhőktől! Programjainkat minden időjárási körülmények között megtartjuk.

LOVAGOK CSATÁJA
Döntsd el, ki a legjobb lovag az Élménybirtokon! Add le szavazatod kedvencedre és segítsd őt, és persze, saját magadat a fantasztikus nyereményekhez!

Bikalon vár az újabb családi kaland!

Jegyek

A belépőjegy a helyszínen a pénztárnál és online is megvásárolható.

3 érv, hogy miért érdemes online megvásárolni a jegyet:

  • A résztvevőszám limitált, ha online vásárolsz GARANTÁLTAN LESZ HELYED.
  • Az online vásárlás csak pár perc, a fizetés biztonságos (melyet az OTP Bank garantál), így IDŐT SPÓROLSZ.
  • A jegyet fizetés után azonnal elküldjük e-mailben. Beváltáshoz elég csak telefonon megmutatni, így a KÖRNYEZETET IS VÉDED, nem kell feleslegesen nyomtatni.

Jegytípusok

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Jegyek online értékesítése lezárult, vásárolni csak a helyszínen lehetséges korlátozott számban.

Az árak bruttó eladási árak, és az Áfát tartalmazzák.

2024. május 19.

IDŐPONT LEÍRÁS
10:30 Nyitás
10:30-17:00 Interaktív házak a Faluban: Varázsfestő háza, Kovácsműhely, Boszorkányház
10:30-17:00 Állatudvar – Hallgasd meg egy magyar népmesénket A kiskakas gyémánt félkrajcárját illetve, La Fontaine híres tanmeséjét, A róka és a holló történetét
10:30-17:00 Nézz be a birtok összes kézműves műhelyébe, tekints bele a mesteremberek munkájába és vásárolj portékáik közül! Vár a Mesefaluban egy kis kovácsolással a Kovácsmester.
Az Apródképzőben szívesen látnak többféle Fabatkás kézművességgel.
Az óvárosi műhelyekben szívesen lát titeket a karikatúra készítő, a bőrműves, az ötvös, tűzzománc és üvegkép készítő, a könyvkötő, a mézárus, a szabóműhelyben a reneszánsz ruha készítő, valamint a városka egy kanyaros fordulatában a fafaragó.
10:30-14:00 „Labirintus” játék a Birtok területén – Fedezd fel a 7,5 hektáron elterülő Birtokot, s közben keresd a középkori világ emblematikus képeit ábrázoló kártyákat!
10:30-14:00 Titkos jelek, talányos helyek – Fejtsd meg a rejtélyes kódot a kincses térkép segítségével! A játékra a Mézeskalácsos műhelyben jelentkezz!
12:00-15:00 Csülök fesztivál és Finom falatok órái – fenségek fogásokkal várnak a Fehér Hattyú Fogadóban és Kemencés Udvarban
11:30-12:10 Térdszéli Katica – az okos lány története, aki négyszer is kifogott a királyon
13:30-14:00 Királyi solymász bemutató – madárreptetés és ismeretterjesztő előadás
14:15-15:00 Tánc-percek – tánctanítás népi ritmusokra
15:00-15:30 Lovagok és Dámák – igazi harcos küzdelem, látványos lovas előadás
16:00-17:20 Úr-kurzus – középkori párkapcsolati stand up comedy, szerelmi okosítás férfiaknak és érdeklődő hölgyeknek
16:00-17:20 Mesebarlang – játék gyerekekkel
17:00 Zárás

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Infó!napi látogatóinknak belépés a Petőfi utca felőli főbejáraton (Bikal, Rákóczi utca 22.)

Jó tudni!

  • Legújabb programjainkért megéri rendszeresen visszajárni hozzánk – értesülj első kézből: kövesd Facebook oldalunkat és iratkozz fel hírlevelünkre!

Tavaszi, nyári képek