Programok betöltése
  • Ez az program elmúlt.

Állati jó Pünkösd az Élménybirtokon 2024

2024. május 18. 10:30-17:00 0 Ft - 23 700Ft

Állati jó Pünkösd az Élménybirtokon! Sztárvendégünk Morti mini póni és gazdája Tászler Melinda. Kalózos MiniPóni showjuk után, a felelős állattartásról és szabadidomításról is mesélnek napközben az érdeklődőknek. Ezen a napon lovainkkal és állatudvarunk lakóival is találkozhattok a birtokon. Ellátogat hozzánk a Tücsök és a Hangya, akik elmesélik a barátságuk megható történetét. Emellett Csülök fesztivált tartunk a Kemencés Udvarunkban ahol ínycsiklandozó finomságokat kóstolhattok! Válts jegyet MOST!

Korabeli körtáncot tanulhattok a Tánc-percek alatt, s akár rophatjátok középkori jelmezbe öltözve is az “Ördög útját”! Ugyanis Szabóműhelyünk rengeteg csodás jelmezzel vár Titeket.

A felnőtteket egy nem mindennapi középkori stand up comedy várja, a Kurtizánképzés, amely nem más, mint Zina kurtizánunk nagy sikerű középkori párkapcsolati előadása.

Csülök fesztiválunk alkalmából pedig a Kemencés Udvarban és a Fogadóban is ínycsiklandozó finomságokkal készülnek szakácsaink.

Többféle kézműves műhely és foglalkozás, interaktív házak, Állatudvar, középkori vár formájú játszótér, gokart, rodeózás és még egy Okostér is helyet kapott az Élménybirtokon.

Rossz idő esetén!Ne félj a felhőktől! Programjainkat minden időjárási körülmények között megtartjuk.

LOVAGOK CSATÁJA
Döntsd el, ki a legjobb lovag az Élménybirtokon! Add le szavazatod kedvencedre és segítsd őt, és persze, saját magadat a fantasztikus nyereményekhez!

Bikalon vár az újabb családi kaland!

Jegyek

A belépőjegy a helyszínen a pénztárnál és online is megvásárolható.

3 érv, hogy miért érdemes online megvásárolni a jegyet:

  • A résztvevőszám limitált, ha online vásárolsz GARANTÁLTAN LESZ HELYED.
  • Az online vásárlás csak pár perc, a fizetés biztonságos (melyet az OTP Bank garantál), így IDŐT SPÓROLSZ.
  • A jegyet fizetés után azonnal elküldjük e-mailben. Beváltáshoz elég csak telefonon megmutatni, így a KÖRNYEZETET IS VÉDED, nem kell feleslegesen nyomtatni.

Jegytípusok

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Jegyek online értékesítése lezárult, vásárolni csak a helyszínen lehetséges korlátozott számban.

Az árak bruttó eladási árak, és az Áfát tartalmazzák.

2024. május 18.

IDŐPONT LEÍRÁS
10:30 Nyitás
10:30-17:00 Interaktív házak a Faluban: Varázsfestő háza, Kovácsműhely, Boszorkányház
10:30-17:00 Állatudvar – Hallgasd meg egy magyar népmesénket A kiskakas gyémánt félkrajcárját illetve, La Fontaine híres tanmeséjét, A róka és a holló történetét
10:30-17:00 Nézz be a birtok összes kézműves műhelyébe, tekints bele a mesteremberek munkájába és vásárolj portékáik közül! Vár a Mesefaluban egy kis kovácsolással a Kovácsmester.
Az Apródképzőben szívesen látnak többféle Fabatkás kézművességgel.
Az óvárosi műhelyekben szívesen lát titeket a karikatúra készítő, a bőrműves, az ötvös, tűzzománc és üvegkép készítő, a könyvkötő, a mézárus, a szabóműhelyben a reneszánsz ruha készítő, valamint a városka egy kanyaros fordulatában a fafaragó.
10:30-14:00 „Labirintus” játék a Birtok területén – Fedezd fel a 7,5 hektáron elterülő Birtokot, s közben keresd a középkori világ emblematikus képeit ábrázoló kártyákat!
10:30-14:00 Titkos jelek, talányos helyek – Fejtsd meg a rejtélyes kódot a kincses térkép segítségével! A játékra a Mézeskalácsos műhelyben jelentkezz!
11:00-12:45, 13:45-15:00 Interaktív, ismeretterjesztő PóniPont Tászler Melindával és Morti pónival
12:00-15:00 Csülök fesztivál és Finom falatok órái – fenségek fogásokkal várnak a Fehér Hattyú Fogadóban és Kemencés Udvarban
11:30-12:00 Ugi mama varázsiskolája – zenés varázsmese az aprónépnek és korodbélieknek
12:45-13:00 Tánc-percek – tánctanítás népi ritmusokra
13:00-13:30 Mini póni show Tászler Melindával
14:00-14:30 A Tücsök és a Hangya – zenés játék az ismert La Fontaine mese alapján
15:00-15:30 Lovagok és Dámák – igazi harcos küzdelem, látványos lovas előadás
16:00-17:20 Kurtizánképzés Zinával – középkori párkapcsolati stand up comedy, szerelmi okosítás hölgyeknek és érdeklődő uraknak
16:00-17:20 Mesebarlang – játék gyerekekkel
17:00 Zárás

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Infó!napi látogatóinknak belépés a Petőfi utca felőli főbejáraton (Bikal, Rákóczi utca 22.)

Jó tudni!

  • Legújabb programjainkért megéri rendszeresen visszajárni hozzánk – értesülj első kézből: kövesd Facebook oldalunkat és iratkozz fel hírlevelünkre!

Tavaszi, nyári képek