Ünnepi kézművesség

Imádsz dekorálni, újrahasznosítani? Gyerkőccel tervezel programot, és szereted, ha a picik is be tudnak kapcsolódni a foglalkozásokba? Kiemelt napjainkon, az aktuális ünnepkörhöz is kapcsolódó kézművességgel várjuk vendégeinket.

Csatlakozz hozzánk, hogy együtt élvezzük az ünnepi varázslatot, és alkossunk egyedi, kézzel készült ajándékokat és dekorációkat. A szezonális foglalkozásokon munkatársaink vezetésével megtanulhatod, hogyan készíts karácsonyi, húsvéti díszeket, ajándékokat és még sok mást.

Infó!Mikor elérhető? Az ünnepi foglalkozásokat keresd kiemelt napjainkon, az Apródképző épületében!

Az ünnepi készülődés szelleme átjárja vendégeinket, ha részt vesznek szezonális kézműves programjainkon! A kicsik arcára mosolyt csalnak a mókás minták és feladatok, a nagyobbak izgalmas, új technikákat sajátíthatnak el és nem utolsó sorban a felnőttek is találhatnak kihívást jelentő foglalatosságot.
Változatos és kreatív módszerekkel, akár otthon is megtalálható alapanyagok segítségével alkotunk közösen valami igazán különlegeset!

Tipp!Ha elkészítettél egy-egy ünnepi tárgyat, vidd haza és díszísd vele otthonodat!

Kézműveseink és gyermekfoglalkoztatóink évről-évre azon dolgoznak, hogy mindig megújuló foglalkozásokkal várják az erre kapható és kíváncsi aprónépet.
Várjuk együtt a Mikulást, a Halloweent, a nyuszit, vagy a Jézuskát: készítsünk egyedi díszeket az újrahasznosítás jegyében!

Tipp!Szállóvendégek részére nyitvatartási napokon túl is rengeteg ünnepi programmal készülünk. Részletek a programajánlóban!

Miért érdemes kipróbálni a kézművességet?

  • Változatos, ötletes technikák elsajátítása
  • Önfeledt szórakozás és kihívás az összes korosztálynak
  • Alkotás a kreatív játék jegyében
  • Az alkotásokat hazaviheted, így örök emlék marad
  • Hagyományőrző, és kreatív foglalkozásokkal is várunk

Ha szeretnél gyönyörű kézműves termékeket vásárolni, térj be a Mesterségek házába, az Apródképző épületébe, a Fafaragó műhelybe és a Kovácsmesterhez, vagy nézz körül a Gagyizda ajándékboltban is!

Képek az Ünnepi kézművességről

Ünnepi kézművesség az Instagramon

További kézműves foglalkozások

Hagyományőrző kézművesség

Hagyományőrző kézművesség

Kreatív kézművesség

Kreatív kézművesség