Kreatív kézművesség

Élménybirtok nyitvatartási napokon Te is próbára teheted a kreativitásodat: vegyél részt izgalmas foglalkozásokon, majd díszítsd otthonod az elkészült alkotásokkal, vagy ajándékként lepd meg vele szeretteidet!

Kézműves foglalkozásaink mindenki számára nyitottak és élvezetesek. Ne hagyd ki, vegyél részt Élménybirtok napi programunkon!

Infó!A programváltozás jogát fenntartjuk. Napi részletes programjainkat és a kézműves helyszíneket az érkezéskor kapott programajánló füzetben találod.

Kőfestés

Ki gondolná, hogy egy kicsi kőben is megannyi lehetőség rejlik? Az Élménybirtokon a kőfestés is kipróbálható!
Már az egészen kicsi gyermekek is élvezik a dekorálást, ami fejleszti a kézügyességüket és kreativitásukat. A kőfestés remek kikapcsolódás lehet, különösen, ha a használt eszközök még meg is könnyítik a tevékenységet. Szép, színes, tele fordulatokkal, izgalommal. Maga a folyamat annyira megnyugtató, az eredmények pedig olyan meseszépek, hogy megéri bekapcsolódni az egész családnak!

Hűtőmágnes készítés

Milyen jó egy olyan emlékkel hazatérni a pihenésből, kikapcsolódásból, ami utána örök dísze lesz a lakásnak! Még szívderítőbb a látvány, ha magunk készítettük el az adott dísztárgyat. A hűtőmágnes készítéssel egy olyan szuvenírrel leszel gazdagabb, ami garantáltan különleges és megismételhetetlen!
Ezt a foglalkozást gyerkőcöknek is szeretettel ajánljuk!

Gipszfestés

Ha belejöttél a kézművességbe, próbáld ki a gipszfestés is, ahol bátran játszhatsz a színekkel a különböző kiöntött formákon. Fessétek ki Mátyás király arcképét, vagy a bikali címert, a képzeletnek semmi nem szab határt az Élménybirtokon!
Egészen aprólékos minták és egyszerűbbek közül is választhatsz életkornak és képességeknek megfelelően.

Tipp!Nyitvatartási napjainkért kattints ide!

Miért érdemes kipróbálni a kézművességet?

  • Változatos, ötletes technikák elsajátítása
  • Önfeledt szórakozás és kihívás az összes korosztálynak
  • Alkotás a kreatív játék jegyében
  • Az alkotásokat hazaviheted, így örök emlék marad
  • Szezonális, az adott ünnepkörhöz kapcsolódó és hagyományőrző foglalkozásokkal is várunk

Tipp!VÁSÁRFIA: Válogass kedvedre a mesteremberek portékái között: egyedi és különleges ajándéktippekkel várunk!

Ha szeretnél gyönyörű kézműves termékeket vásárolni, térj be a Mesterségek házába, az Apródképző épületébe, a Fafaragó műhelybe és a Kovácsmesterhez, vagy nézz körül a Gagyizda ajándékboltban is!

Képek a Kreatív kézművességről

Kreatív kézművesség az Instagramon

További kézműves foglalkozások

Ünnepi kézművesség

Ünnepi kézművesség

Hagyományőrző kézművesség

Hagyományőrző kézművesség