Válj az Élménybirtok mesterévé!

Töltsd le az ingyenes, reklámoktól mentes „Élménybirtok” applikációt mobiltelefonodra! Fogd magad mellé társként a lovagot, hercegnőt, kovácsot, boszorkányt, udvari bolondot vagy az unikornist és fedezzétek fel együtt az Élménybirtokot! Ha ügyes vagy, nemcsak Te lehetsz a város kincstárnoka, de még jutalom is üti a markodat!

Virtuális kalandra fel!

Infó!Hogyan tudom letölteni? A Google Play Áruházban, vagy az App Store-ban, az alábbi linkek segítségével.

App StoreGoogle play

Útmutató a játékhoz

Ha letöltötted és elindítottad a játékot, a karakter választás után az Élménybirtok térképének egy részletét fogod látni, amin találsz egy sárgával megjelölt pontot. A te feladatod az, hogy megtaláld ezt a pontot, ahova mutat, itt lesz valahol az az érzékelő, amihez közel érve (a BlueTooth segítségével) kapsz egy kérdést. Ha odaérve néhány másodperc várakozás után se jelenik meg kérdés az érzékelőnél állva, akkor a képernyő jobb alsó sarkában van két lehetőség: olvasd le a QR kódját, vagy írd be a 4 számjegyű azonosítóját. Ha ezeket kipróbálva sem kapsz kérdést, akkor nem a jelölt érzékelőnél vagy, keress tovább azon a környéken.

Minden karakter tanonc szintről indul. Haladj pontról-pontra, válaszolj helyesen a kérdésekre, így éred el a haladó, majd a mester szintet minden karakternél. Ezzel nem csak a tudásod teszed próbára, hanem fejleszti a térkép ismereted is.

Nyeremények

 • Juttass el 4 karaktert mester szintre, és kapsz egy 4 számjegyű kódot, amivel szerencsét próbálhatsz a trezornál (kincsesládánál), amit a Gagyizdánál találsz. A nyereményed egy ajándékutalvány lehet valamelyik környékbeli attrakció helyre, vagy akár egy Élménybirtok belépő!
 • Juttass el 4 karaktert haladó szintre, ezután az elért eredményed mutasd be és vedd át a garantált nyereményed ami egy Fabatka és egy oklevél (az Élménybirtok nyitvatartási napokon) a Gagyizdában, vagy (az Élménybirtok nem nyitvatartási napokon) a Puchner Kastélyszálló recepcióján.

Gyakori kérdések a játékról

 • Mi ez az applikáció?
  Az Élménybirtok applikáció, egy virtuális kereső játék, aminek a segítségével megismerheted a Puchner Élménybirtok helyszíneit, a kérdések helyes megválaszolásával, pedig garantált nyeremény üti a markodat!
 • Honnan tudom letölteni az applikációt?
  Android alapú rendszerre a Google Play áruházból, IOS alapú rendszerre pedig az Apple Store-ból, tudod letölteni az “Élménybirtok” applikációt, illetve a kihelyezett plakátokon lévő QR kódok segítségével. (Átmenetileg csak IOS rendszeren fut az alkalmazás.)
 • Szükségem van internet elérésre az applikáció használatához?
  Igen, de ha nem rendelkezel mobil internet előfizetéssel, akkor csatlakozz wifin keresztül az Élménybirtok ingyenes hálózatához.
 • A térképen a sárga pont jelöli az érzékelők pontos helyét?
  Általában igen, de néhány esetben csak a területet, ahol keresned kell.
 • Hogyan néznek ki az érzékelők?
  Az érzékelők, fehér, négyzet alakú “dobozok” unikornis matricával (az Élménybirtok logója), QR kóddal, és számsorral ellátva.
 • Mennyi idő, amire megkapom a kérdést az érzékelő mellett állva?
  Tapasztalatink szerint pár másodperc alatt, de előfordul, hogy 10-20 másodperc alatt kapod meg az adott kérdést. Javasoljuk, hogyha ezután sem kapod meg a kérdést, próbáld meg beírni az applikáción keresztül az érzékelőn lévő számokat, vagy beolvasni a rajta lévő QR kódot. Ha továbbra sem kapsz kérdést, akkor valószínűleg rossz érzékelőnél állsz.
 • Mi történik azután, ha egy sárga ponttal jelölt helyszínt megtaláltam és megválaszoltam helyesen a kérdést?
  Ha megtaláltad a sárgával jelölt pontot, megkaptad a kérdést és helyesen megválaszoltad, akkor a térképen egy újabb sárga pontot fogsz kapni, amit meg kell keresned és egy újabb kérdést fog adni.
 • Az applikáció nem adja be a kérdéseket, nem működik, mi a teendő?
  Ellenőrizd a beállításokat, ezt a jobb felső sarokra kattintva teheted meg az applikáción belül, ha piros x-et látsz, engedélyezned kell a BlueTooth-t, és a helymeghatározást. Ha továbbra sem kapsz kérdést egy adott pontnál, nem biztos, hogy jó érzékelőnél állsz, javasoljuk, hogy próbáld meg beírni a rajta lévő kódot, vagy beolvasni kamerája segítségével a rajta lévő QR kódot.
 • Kapok-e segítséget a kérdések megválaszolásánál?
  Igen, de csak tanonc szinten, 2 mentő kérdéssel segítjük kalandozásod. A kérdések megválaszolására korlátlan idő áll rendelkezésedre, ezért dönts bölcsen, mert rossz válaszok esetén, újra kell kezdened az adott szintet.
 • Elakadtam és nem találtam választ a kérdésemre. Kihez fordulhatok?
  Az Élménybirtok dolgozói segítenek eligazodni, ha a fentiek között nem találsz elakadásodra választ.
 • A Katonai tábornál és a Lovagi Küzdőtérnél nem találom a megfelelő érzékelőt, mit tegyek?
  Ezen a területen sok érzékelő található, ezért előfordulhat, hogy nem a megfelelő előtt állsz. Keress tovább, a térképen megjelölt helyen meg fogod találni az érzékelőt!
 • Hogyan nyithatom ki a trezort?
  Legalább 4 karaktert kell mester szintre fejlesztened, ekkor kapod meg a trezor lehetséges nyitó kombinációját. Keresd fel az ajándékboltunk (Gagyizda) előtti kincsesládát, és próbáld ki a kapott kombinációt, a számzáras lakaton! Ha szerencséd van, akkor tiéd lehet a főnyeremény! (Fontos! A játék véletlenszerűen generálja a nyitó kombinációkat, lehet, hogy pont a tiéd lesz a nyertes számkombináció, de lehet, hogy csak az 50. játékos kapja meg a helyes kódot.)
 • Hány karakterrel kell játszanom a garantált nyereményért?
  4 karaktert haladó szintre kell fejlesztened, hogy garantált nyeremény üsse a markodat!
 • Hol vehetem át a garantált nyereményemet?
  Az Élménybirtok nyitvatartási idejében a Gagyizdában, egyéb napokon pedig a Puchner Kastélyszálló recepcióján tudod átvenni a nyereményed, ami egy Fabatka és egy oklevél.
 • Az applikáció elmenti-e az eredményeimet?
  Igen, de csak abban az esetben, ha a karakter tanonc, vagy haladó szintjének összes kérdését megválaszoltad, ellenkező esetben, az adott szintet elölről kell kezdened, ha bezárod az applikációt.
 • Milyen információkat gyűjt használat közben az applikáció?
  Az applikáció semmilyen adatot nem gyűjt használat közben, kizárólag a játékélmény miatt van szüksége, az általad megadott engedélyekre.

Tipp!Töltsd le otthon, előzetesen az ’Élménybirtok’ app-ot, hogy a helyszínen azonnal belekezdhess a játékba!

Képek a játékról

További keresőjátékok

Titkos jelek, talányos helyek

Titkos jelek, talányos helyek

“Labirintus” játék

“Labirintus” játék