Keresőjátékok

Válj igazi kincskeresővé! Játssz izgalmas játékainkkal és fedezd fel az Élménybirtokot!

Igazi családi szórakozás, ami gyereknek és felnőttnek egyaránt élvezetet nyújt. Ki ne emlékezne gyerekkora kincses térképeire és az izgalomra, amit a keresés közben átélhettünk, mikor barátainkkal együtt fedeztük fel saját képzeletünk rejtelmeit? Tárjuk fel újra magunkban a felfedezőt és vágjunk bele az ismeretlenbe!

Titkos jelek, talányos helyek

Titkos jelek, talányos helyek

Igazi kódfejtővé válhatsz kincskereső térképünk segítségével! Ne tétovázz, kezdj bele a játékba, még ma! :) Nincs más dolgod, mint az Apródképzőnél felmarkolni a térképet és belevágni a kalandba. Igazi családi játék, ahol gyerek és felnőtt együtt fejtheti meg a középkori rejtélyeket! A jó megfejtők között minden nap végén kisorsoljuk a jól megérdemelt kincset. Kincsvadászatra fel! :)

“Labirintus” játék

“Labirintus” játék

Járd be az egész Élménybirtokot és találd meg az összes rejtett táblát. Ugye, hogy nem is olyan egyszerű? Akár egy labirintusban, itt is könnyen útvesztőbe kerülhetsz, de semmi pánik, a térkép mindig a segítségedre lesz! Ha megtaláltad az összes táblát a hozzá tartozó római számmal, akkor Te is részt vehetsz a nap végi sorsoláson, ahol a szerencsések elnyerhetik méltó jutalmukat!

Válj az Élménybirtok mesterévé!

Válj az Élménybirtok mesterévé!

Képzeld csak el: az őrült tudós barátod a szomszédban létrehoz egy időgépet és Te vagy az első aki kipróbálhatja, hogy visszautazz a középkorba egy mobiltelefonnal a kezedben! Megvan a kép? No, akkor már csak le kell töltened az appot és indulhat is az időutazás. Válassz a 6 karakter közül és járd be a térkép segítségével a birtokot, feladványról feladványra, hogy a tanonc mesterré váljon! Ha ügyes vagy, a játék végén átveheted méltó jutalmadat!