Programok betöltése
  • Ez az program elmúlt.

Húsvéthétfő 2023

2023.04.10. 11:00-17:00 0 Ft - 21 600Ft

Az Élménybirtok főbejáratán történő átkelés egyfajta átszellemülés is, felkészülés a századokon átívelő időutazásra, mely a Mesefaluban veszi kezdetét, ahol találkozhatsz a bikali unikornissal, és kovácsmesterünkkel is. Válts jegyet MOST!

Szabadtűzön készült fogásokkal, lovas előadással és régi mesterségek bemutatásával várunk Benneteket! Szavazz a kedvenc lovagodra és próbáld ki kincskereső mobil applikációnkat az értékes nyereményekért!

A középkori Óvárosban az autentikus épületek között kanyargó utcák élmények sorát rejtik: felfedezheted az iparosok műhelyeit, melyek szinte mindegyikében kipróbálható, elleshető egy-egy mesterfogás. Az izgalmak nem érnek véget, hiszen szórakoztató színházi előadások (Fegyverbemutató, Ítélkezés és végrehajtás, Ugi mama varázsiskolája) és látványos lovas produkció teszi felejthetetlenné a korabeli utazást. A Szelindek zenekar pedig az egész napos jó hangulatról gondoskodik!

Lovagok csatája – döntsd el ki a legjobb lovag az Élménybirtokon! Add le szavazatod kedvencedre és segítsd őt és persze, saját magadat a fantasztikus nyereményekhez!

A legenda újra életre kel, légy részese Te is!

Jegyek

A belépőjegy a nyitvatartás idején a jegypénztárban és online is megvásárolható.

3 érv, hogy miért érdemes online megvásárolni a jegyet:

  • A résztvevőszám limitált, ha online vásárolsz GARANTÁLTAN LESZ HELYED.
  • Az online vásárlás csak pár perc, a fizetés biztonságos (melyet az OTP Bank garantál), így IDŐT SPÓROLSZ.
  • A jegyet fizetés után azonnal elküldjük e-mailben. Beváltáshoz elég csak telefonon megmutatni, így a KÖRNYEZETET IS VÉDED, nem kell feleslegesen nyomtatni.

Jegytípusok

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Jegyek online értékesítése lezárult, vásárolni csak a helyszínen lehetséges korlátozott számban.

Az árak bruttó eladási árak, és az Áfát tartalmazzák.

Időpont Leírás
11:00 Nyitás
11:00-17:00 Interaktív házak a Faluban: Varázsfestő háza, Kovácsműhely, Boszorkányház és a Tündérkert
11:00-17:00 Állatudvar – Hallgasd meg egy magyar népmesénket A kiskakas gyémánt félkrajcárját, illetve La Fontaine híres tanmeséjét, A róka és a holló történetét
11:00-17:00 Nézz be a birtok összes kézműves műhelyébe, tekints bele a mesteremberek munkájába és vásárolj portékáik közül! Az óvárosi műhelyekben szívesen lát a karikatúra készítő, mézeskalács készítő, mézárus, a bőrműves, az ötvös, tűzzománc és üvegkép készítő, a könyvkötő, a szabóműhelyben a reneszánsz ruha készítő, valamint a városka egy kanyaros fordulatában a fafaragó.
11:00-14:00 „Labirintus” játék a Birtok területén – Fedezd fel a 7,5 hektáron elterülő Birtokot, s közben keresd a középkori világ emblematikus képeit ábrázoló kártyákat!
11:00-14:00 Titkos jelek, talányos helyek – Fejtsd meg a rejtélyes kódot a kincses térkép segítségével! A játékra a Mézeskalácsos műhelyben jelentkezz!
11:00- 17:00 Szelindek – Régi-világzene forgatag muzsikál egész nap a Birtok területén
12:00-15:00 Finom falatok órái a Fehér Hattyú Fogadóban
12:00-12:30 Ugi mama varázsiskolája- zenés varázsmese az aprónépnek és korodbélieknek
13:00-13:30 Hercegnőképző – Vegyél részt egy játékos foglalkozáson és nyerj bepillantást a hercegnők életébe és a mesék varázslatos világába! A játékon való részvétel 4 éves kortól ajánlott!
13:00-13:30 Fegyverbemutató – György lovag ismeretterjesztő előadása a középkori harcászatról
14:30 – 15:00 Ítélkezés és végrehajtás – a bikali híres kurtizán Zina emlékei alapján
16:00-16:45 Lovagok és Dámák- igazi harcos küzdelem, látványos lovas előadás
17:00 Zárás

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Jó tudni!

  • Programjaink minden időjárási körülmények között megtartásra kerülnek.
  • Legújabb programjainkért megéri rendszeresen visszajárni hozzánk – értesülj első kézből: kövesd Facebook oldalunkat és iratkozz fel hírlevelünkre!

Képek

Galéria feltöltése folyamatban...