Programok betöltése
  • Ez az program elmúlt.

Nemzeti Lovas Színház: Herkules – ESŐNAP

2023.08.19. 20:00-22:00 0 Ft

A Bikali Nyári Fesztivál keretein belül augusztus 5-én rossz idő miatt elmaradt Nemzeti Lovas Színház: Herkules című előadásának pót előadása. Jegyek még korlátozott számban kaphatók!
Ne maradj le, válts online jegyet MOST!

A Nemzeti Lovas Színház új családi mese musicalje nemcsak a gyermekeket szólítja meg, hanem az egész családnak remek szórakozást nyújt. A pazar látványvilággal megspékelt történet a címszereplő 6 próbáját mutatja be sok-sok kalanddal. A félisteni alakja mellett főhősünk emberi mivoltát is példázza a mese, beszél szerelemről, családról és önmagunk megismeréséről, elfogadásáról – mindezt sok-sok humorral fűszerezve. Természetesen a lovak ezúttal is főszerepet kapnak.

Szereposztás

Szerep Színész
Herkules Pintér Tibor
Philoktétész Mohácsi Márk
Megara Ilyés Jenifer
Hádész Gazdik Dávid
Zeusz Bencze Sándor
Héra Papadimitriu Athina
Herki Sipos Balázs Gyula

Időpont

Az előadás kezdete: 20:00

A műsor 2 x 50 perc izgalmat és lenyűgöző látványt ígér, mely garantálja a színvonalas szórakozást és kikapcsolódást vendégeinknek. A két felvonás közötti 20 perces szünetben büfé várja a nagyérdeműt mindenféle finomsággal és frissítővel.

Tipp!A késői időpont miatt (20:00-22:00) és a kényelem érdekében készülj hosszú öltözékkel, párnával, pléddel!

Jegyek

Felhívjuk vendégeink szíves figyelmét, hogy a megvásárolt – adott időpontra szóló – jegyek nem válthatók vissza, és más jegyre nem cserélhetők!

Jegytípusok

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Jegyek online értékesítése lezárult, vásárolni csak a helyszínen lehetséges korlátozott számban.

Az árak bruttó eladási árak, és az Áfát tartalmazzák.

Tipp!Szállással egybekötött ajánlatért tekintsd meg a Puchner Kastélyszálló aktuális ajánlatait>>

Jó tudni!

Jegyvásárlás információk

  • A jegyvásárlással egyidejűleg elfogadod az Időjárási szabályzatot.
  • Az előadás gondtalan élvezetéhez a nézők számának korlátozására van szükség. Így kérjük, hogy belépőjegyed előzetesen vásárold meg online, vagy foglald le telefonon vagy e-mailben, hogy helyedet garantálni tudjuk.
  • Az előadásjegyek megrendelésére az előadásokat megelőző péntek 18:00-ig van lehetőség, vagy addig, amíg az előadásra be nem telik a létszám. Ez utóbbit a honlapon feltüntetjük.

Hasznos információk

  • Az előadás szabadtéren, a Lovagi Küzdőtéren kerül megtartásra.
  • Az előadás helyszíne, a Lovagi Küzdőtér, valamint a vacsora helyszíne az Élménybirtok főbejárata felől közelíthető meg.

Infó!a +36 72/459 547-es telefonszámon, vagy az info@elmenybirtok.hu e-mail címen!

Képek az előadásról

Képek a vacsoráról