Időjárási szabályzat

 • Az Élménybirtok az előadást legkésőbb az előadás napja előtti napon 15 óráig mondhatja le időjárási körülményekre hivatkozva. Erről az elmenybirtok.hu honlapon közleményt ad ki. Amennyiben erre nem kerül sor a színház az előadás megtartására készül.
 • Amennyiben a színházi előadást a meghirdetett időpontban az időjárási viszontagságok miatt nem tudják elkezdeni, maximum 60 perces csúszással lehet eltolni az előadás kezdésének időpontját.
  60 perc várakozás után, amennyiben az időjárás továbbra sem engedi az előadás megkezdését, úgy az előadás a 2024. szeptember 7-i esőnapon kerül megtartásra.
 • A Színház a változtatás jogát fenntartja az időjárási körülményekre hivatkozva az előadást a helyszínen is lemondhatja, vagy a már megkezdett előadást megszakíthatja, ebben az esetben lehetősége van maximum 60 percet várni az újrakezdésre.
 • Amennyiben az előadás első felvonása megtartásra kerül, a második felvonás azonban már nem indítható el a rossz idő miatt, ebben az esetben az előadás megtartottnak tekinthető, a jegyek visszaváltására nincs lehetőség.
 • Amennyiben az előadás félbeszakad az első felvonás közben és a meghirdetett napon már nem tartható meg azaz nem teljesül, az előadást a Színház 2024. szeptember 7-én tartja meg. A megvásárolt jegyek visszaváltására nincs lehetőség.
 • Amennyiben az elmaradt előadás rossz idő miatt az esőnapon is lemondásra kerül, a jegyek az előadást követő munkanaptól számított 30 napon belül, emailben (info@puchner.hu) jelentkezve válthatóak vissza, az alábbi adatok megadásával: név, cím, darabszám, bankszámlaszám. Az igénylés beérkézésétől számított 7 munkanapon belül a jegyár visszautalásra kerül. A 30 napon túli igényléseket nem áll módunkban már elfogadni.
 • A műsorváltozás jogát fenntartjuk.
  A jegyvásárlással a néző az időjárási szabályzatot elfogadta.

  Megértésüket köszönjük!