Programok betöltése
 • Ez az program elmúlt.

Nemzeti Lovas Színház: Herkules – 4. előadás ELMARAD

2023.08.05. 20:00-22:00 0 Ft - 14 000Ft

Infó!Az előadás ELMARAD. Esőnap: augusztus 19., 20:00

Sajnálattal közöljük kedves Vendégeinkkel, hogy a holnapra tervezett előadásunkkal kapcsolatosan vis major helyzet állt elő, így az augusztus 5-ei előadás elmarad a várható rossz időjárás miatt. Ahogy jegyvásárláskor is olvashattátok időjárási szabályzatunkban, jegyeitek automatikusan átkerülnek az augusztus 19-ei esőnapunkra, további teendőtök nincsen. Bízunk benne, hogy az augusztus 19-ei 20 órás időpontban olyan idő lesz, ami nem gátolja az előadás megtartását. Várunk titeket szeretettel!

A Bikali Nyári Fesztivál programja: A Nemzeti Lovas Színház idén a Herkules című előadásával szórakoztatja nézőit. A lovas színházi előadást összesen 5 alkalommal mutatjuk be.

A Nemzeti Lovas Színház új családi mese musicalje nemcsak a gyermekeket szólítja meg, hanem az egész családnak remek szórakozást nyújt. A pazar látványvilággal megspékelt történet a címszereplő 6 próbáját mutatja be sok-sok kalanddal. A félisteni alakja mellett főhősünk emberi mivoltát is példázza a mese, beszél szerelemről, családról és önmagunk megismeréséről, elfogadásáról – mindezt sok-sok humorral fűszerezve. Természetesen a lovak ezúttal is főszerepet kapnak.

Szereposztás

Szerep Színész
Herkules Pintér Tibor
Philoktétész Mohácsi Márk
Megara Ilyés Jenifer
Hádész Gazdik Dávid
Zeusz Bencze Sándor
Héra Papadimitriu Athina
Herki Sipos Balázs Gyula

Időpont

Az előadás kezdete: 20:00

A műsor 2 x 50 perc izgalmat és lenyűgöző látványt ígér, mely garantálja a színvonalas szórakozást és kikapcsolódást vendégeinknek. A két felvonás közötti 20 perces szünetben büfé várja a nagyérdeműt mindenféle finomsággal és frissítővel.

Tipp!A késői időpont miatt (20:00-22:00) és a kényelem érdekében készülj hosszú öltözékkel, párnával, pléddel!

Az előadás vacsorával egybekötve is megtekinthető!

Jegyek

Felhívjuk vendégeink szíves figyelmét, hogy a megvásárolt – adott időpontra szóló – jegyek nem válthatók vissza, és más jegyre nem cserélhetők!

A Herkules előadásra 3 típusú jegy kapható:

 • Csak az előadásra érvényes.
 • Az előadáson kívül vacsorával is megvendégeljük.
 • Az egész napos jegy tartalma: egész napos belépő az Élménybirtok programjaira, vacsora, előadásjegy.

Jegytípusok

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Jegyek online értékesítése lezárult, vásárolni csak a helyszínen lehetséges korlátozott számban.

Az árak bruttó eladási árak, és az Áfát tartalmazzák.

Tipp!Szállással egybekötött ajánlatért tekintsd meg a Puchner Kastélyszálló aktuális ajánlatait>>

Jó tudni!

Jegyvásárlás információk

 • A jegyvásárlással egyidejűleg elfogadod az Időjárási szabályzatot.
 • A megvásárolt jegyek a kijelölt esőnapra (08.19.) érvényesek, a jegyek visszaváltására nincs lehetőség.
 • Amennyiben az elmaradt előadás rossz idő miatt az esőnapon (08.19.) is lemondásra kerül, az elmaradt előadás napján a jegyek visszaváltására nincs lehetőség. A jegyeket az előadást követő munkanaptól számított 30 napon belül váltjuk vissza. Ehhez kérjük visszaváltási igényüket jelezzék az alábbi e-mail címen (info@elmenybirtok.hu) a vásárló nevével és a vásárolt jegyek darabszámával, valamint bankszámlaszámmal és a hozzá tartozó névvel.
 • Az előadás gondtalan élvezetéhez a nézők számának korlátozására van szükség. Így kérjük, hogy belépőjegyed előzetesen vásárold meg online, vagy foglald le telefonon vagy e-mailben, hogy helyedet garantálni tudjuk.
 • Az előadásjegyek megrendelésére az előadásokat megelőző péntek 18:00-ig van lehetőség, vagy addig, amíg az előadásra be nem telik a létszám. Ez utóbbit a honlapon feltüntetjük.

Vacsora információk

 • A vacsorával egybekötött előadásjegyek megrendelésére az előadásokat megelőző csütörtök 12:00-ig van lehetőség, vagy addig, amíg az előadásra be nem telik a létszám. Ez utóbbit a honlapon feltüntetjük.
 • Az előadáson és a vacsorán való részvételhez előre fizetés szükséges, ezért javasoljuk, hogy váltsd meg jegyedet online.
 • A vacsora 18:00-kor kezdődik, az étkezés érkezési sorrendben történik.

Hasznos információk

 • Az előadás szabadtéren, a Lovagi Küzdőtéren kerül megtartásra.
 • Az előadás helyszíne, a Lovagi Küzdőtér, valamint a vacsora helyszíne az Élménybirtok főbejárata felől közelíthető meg.

Infó!a +36 72/459 547-es telefonszámon, vagy az info@elmenybirtok.hu e-mail címen!

Képek az előadásról

Képek a vacsoráról