Programok betöltése

Nemzeti Lovas Színház: Mátyás, az igazságos

2024. augusztus 3. 20:00-22:00 0 Ft - 17 800Ft

A Bikali Nyári Fesztivál programja: A Nemzeti Lovas Színház idén 3 alkalommal mutatja be a Mátyás, az igazságos című családi rockmusicalt. Az egész családnak szóló előadás Kinizsi Pál és Mátyás király barátságán keresztül, látványos módon ismerteti a történelmi eseményeket.

Mátyás királyt Magyarország legnépszerűbb királyaként emlegetik, akinek talán történelmünk során először sikerült úgy felvirágoztatni hazánkat, hogy azt európai mércével mérve is elismerték.
A darab Kinizsi Pál és Mátyás király barátságán keresztül, a fiatalok számára is közérthetően, a róla szóló legendás mesék elemeiből táplálkozva, rendkívül látványos módon mutatja be a történelmi eseményeket.

Az előadás rengeteg izgalmat, látványt és élményt tartogat a közönség számára: hősiesség, bátorság, szerelem és cselszövés.
A lovagok és katonák, a királyi udvar népe és a táncosok színes forgataga lélegzetelállító show műsorral és látványos csatajelenetekkel ejtenek minket ámulatba. Kacaghatunk az udvari bolond humoros rigmusain, izgulhatunk a csatajeleneteken és a sötét lovag cselszövésén, meghatódhatunk Mátyás és Kinizsi igaz barátságán. Fülbemászó dallamok és megható jelenetek váltják egymást, miközben vágtáznak a paripák, folyik a harc földön és lovon, és kibontakoznak a történet szálai, melynek kicsik és nagyok számára is üzenetet hordoznak. A kifejezetten családoknak szóló magyar családi rockmusical történelmi vonatkozásában és sokszínűségében is felejthetetlen élmény és kitűnő szórakozás felnőtteknek, gyerekeknek és persze a lószerető közönségnek.

Időpont

Az előadás kezdete: 20:00

A műsor 2 x 50 perc izgalmat és lenyűgöző látványt ígér, mely garantálja a színvonalas szórakozást és kikapcsolódást vendégeinknek. A két felvonás közötti 20 perces szünetben büfé várja a nagyérdeműt mindenféle finomsággal és frissítővel.

Tipp!Az előadás vacsorával egybekötve is megtekinthető!

Jegyek

Felhívjuk vendégeink szíves figyelmét, hogy a megvásárolt – adott időpontra szóló – jegyek nem válthatók vissza, és más jegyre nem cserélhetők!

A Mátyás, az igazságos előadásra 3 típusú jegy kapható:

  • Csak az előadásra érvényes.
  • Az előadáson kívül vacsorával is megvendégeljük.
  • Az egész napos jegy tartalma: egész napos belépő az Élménybirtok programjaira, vacsora, előadásjegy.

Fontos!A jegyvásárlással egyidejűleg elfogadja az Időjárási szabályzatot.

Jegytípusok

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Esti előadás felnőtt
(12 éves kortól)
6 900 Ft
820 elérhető
Esti előadás gyermek
(6-11 év)
5 000 Ft
96 elérhető
Esti előadás kisgyermek
(0-5 év)
0 Ft
Korlátlan
Vacsora esti előadással egybekötve felnőtt részére
(12 éves kortól)
15 800 Ft
0 elérhető
Elfogyott
Vacsora esti előadással egybekötve gyermek részére
(6-11 év)
11 000 Ft
0 elérhető
Elfogyott
Vacsora esti előadással egybekötve kisgyermek részére
(0-5)
4 000 Ft
0 elérhető
Elfogyott
Napközbeni Élménybirtok program, vacsora, esti előadás felnőtt részére
(12 éves kortól)
17 800 Ft
0 elérhető
Elfogyott
Napközbeni Élménybirtok program, vacsora, esti előadás gyermek részére
(6-11 év)
13 000 Ft
0 elérhető
Elfogyott
Napközbeni Élménybirtok program, vacsora, esti előadás kisgyermek részére
(0-5 év)
4 000 Ft
0 elérhető
Elfogyott

Az árak bruttó eladási árak, és az Áfát tartalmazzák.

Tipp!Szállással egybekötött ajánlatért tekintse meg a Puchner Kastélyszálló aktuális ajánlatait>>

Jó tudni!

Jegyvásárlás információk

  • Az előadás gondtalan élvezetét szeretnénk Önnek biztosítani, melyhez a nézők számának korlátozására van szükség. Így kérjük, hogy előzetesen vásárolja meg belépőjegyét online, hogy helyét garantálni tudjuk.
  • Az előadásjegyek megrendelésére az előadásokat megelőző péntek 18:00-ig van lehetőség, vagy addig, amíg az előadásra be nem telik a létszám. Ez utóbbit a honlapon feltüntetjük.
  • Csoportok számára előzetes jelentkezés szükséges e-mailben (reka.korondi@puchner.hu) vagy telefonon.
  • A jegyvásárlással egyidejűleg elfogadja az Időjárási szabályzatot.

Vacsora információk

  • A vacsorával egybekötött előadásjegyek megrendelésére az előadásokat megelőző csütörtök 12:00-ig van lehetőség, vagy addig, amíg az előadásra be nem telik a létszám. Ez utóbbit a honlapon feltüntetjük.
  • Az előadáson és a vacsorán való részvételhez előre fizetés szükséges, ezért javasoljuk, hogy váltsa meg jegyét online.
  • A vacsora 18:00-kor kezdődik, az étkezés érkezési sorrendben történik.

Hasznos információk

  • Az előadás helyszíne, a Lovagi Küzdőtér, valamint a vacsora helyszíne az Élménybirtok jegypénztára felől közelíthető meg
  • Az előadás szabadtéren, a Lovagi Küzdőtéren kerül megtartásra. Javasoljuk, hogy a késői időpontra tekintettel (20:00-22:00) hozzon magával hosszú öltözéket, a teljes kényelem érdekében esetlegesen párnát, plédet.

Képek