Programok betöltése
 • Ez az program elmúlt.

Anya-csavar előadás az olasz konyha remekeivel

2023.10.21. 16:30-17:30
Élménybirtok - Anya-csavar előadás

A szenvedélyek estje az Anya-csavar című darabbal kezdődik, ahol a megbocsátás, a belső egyensúly, a veszekedés, a bocsánatkérés, a szerelem, a szeretet lehetséges egyensúlyát kutatjuk, humorral, iróniával, megejtő helyzetekkel. Majd átsétálhatsz a csodás Habsburg étterembe, ahol az olasz ízvilág különlegességeivel kápráztatunk el. Ne maradj le, válts online jegyet MOST!

A szenvedély és a szerelem estjén az Anya-csavar című darabban a megbocsátás, a belső egyensúly, a veszekedés, a bocsánatkérés, a szerelem, a szeretet lehetséges egyensúlyát kutatjuk, humorral, iróniával, megejtő helyzetekkel.

A Kurtizánképző párkapcsolati előadássorozat legújabb darabja!

Melyek azok a mondatok, amiket minden nap hall a férfi egy kapcsolatban és azonnal a plafonon lesz? S fordítva?
A véget nem érő teendők listái, a gyermeknevelés, a befizetted, elintézted, megtetted keserédes darabja. Ami biztos, hogy sokat fogsz nevetni, hiszen magadra ismersz majd, mindegy melyik nemhez tartozol.

Ajánljuk a NŐKNEK és az őket szerető férfiaknak!

FIGYELEM! A nőknél legyen papírzsebkendő, mert szükségük lesz rá!

Az Anyát játsszó Zsolnai-Faragó Tina nem ismeretlen a Bikalon. Láthattátok őt énekelni a 4 elem, a Lovagok és dámák, valamint a formabontó Március 15-ei és Augusztus 20-ai előadásokban. Megcsodálhattátok erős, szenvedélyes énekhangját és a finom, visszafogott regisztereit is. Az Anya-csavarban ismét ámulatba ejt benneteket gyönyörű orgánuma.

Az Ágens Társulat és a Bikali Élményszínház produkciója.

Tipp!Ajánlott korhatár: 15-99 év

Igen, drágám! Befizettem… Az autóbiztosítás is el van intézve… Felhívtam Anyádat… Már most megvettem a karácsonyi ajándékokat! … Voltam szülőin… Megtanultuk a verset… Segítettem az óvodában lefesteni a kerítést… Bevásároltam… Nem, azt elfelejtettem… Mi lenne, ha egyszer a büdös életben te vásárolnál? … Tudom, hogy dolgozol… Én is dolgozom. .. Itthon… Kivasaltam az ingedet… Elhoztam apád gyógyszereit… Bejelentettem… Bekentem… Anyád megy a gyerekért… Te mész a gyerekért… Én megyek a gyerekért? … Úristen! Senki nem ment a gyerekért!
Ágens

Nő: Zsolnai-Faragó Tina
Fény-, és hangtechnikus: Kovács Balázs
Írta, rendezte: Ágens

Olasz vacsora

Az est folyamán Habsburg éttermünkben egy igazi íz utazáson vehetsz részt az olasz gasztronómia világában! Élvezd a friss prosecco pezsgését, kóstold meg a változatos bruschetta ízeket és merülj el egy fenséges meleg előételben a ricottás-spenótos cannelloniban. Az osso buscot illatos fokhagymás burgonyapürével tálaljuk, majd a desszertre egy igazán ínycsiklandozó panna cottát kínálunk. Az estet Limoncello italal koronázzuk meg.
A menüsort itt találjátok.

A képek csak illusztrációk.

Időpont

Az Anya-csavar előadás kezdete: 16:30 (Gyülekező 16:15-kor a Puchner Kastélyszálló recepcióján)
Az olasz vacsora est kezdete: 18:00
Vendégfogadás az olasz vacsorára: 17:30-18:00 (Gyülekező az előadást is megtekintő vendégeink részére 16:15-kor a Puchner Kastélyszálló Recepcióján, a kizárólag a különleges olasz vacsorára érkező vendégeinket 17:15-kor várjuk ugyanott.)

Az Anya-csavar előadás 60 perc izgalmat ígér, rengeteg meglepetéssel, mely garantálja a színvonalas szórakozást és kikapcsolódást vendégeinknek. S ha ráadásként szeretnél a pároddal belemerülni a pompás olasz konyha kitűnő fogásaiba, azt is megteheted.

Tipp!Az előadás egy kiváló olasz vacsorával egybekötve is megtekinthető! A menüsort itt találjátok.

Jegyek

Az estre 3 típusú jegy kapható:

 • Csak az előadásra érvényes jegy.
 • Olasz vacsorával egybekötött előadásjegy.
 • Csak az olasz vacsorára érvényes jegy.

Jegytípusok

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Jegyek online értékesítése lezárult, vásárolni csak a helyszínen lehetséges korlátozott számban.

Az árak bruttó eladási árak, és az Áfát tartalmazzák.

Tipp!Szállással egybekötött ajánlatért tekintsd meg a Puchner Kastélyszálló aktuális ajánlatait.

Jó tudni!

Jegyvásárlás információk

 • Az előadásjegyek megrendelésére az előadást megelőző péntek 18:00 óráig van lehetőség, vagy addig, amíg az előadásra be nem telik a létszám. Ez utóbbit a honlapon feltüntetjük.
 • Az olasz vacsorával egybekötött előadásjegyek megrendelésére az előadást megelőző szerda (október 18.) 12:00 óráig van lehetőség, vagy addig, amíg be nem telik a létszám. Ez utóbbit a honlapon feltüntetjük.
 • A vacsorával egybekötött előadásjegyeket kizárólag online lehet megvásárolni.
 • Kérjük, amennyiben előadásjegyed nem online szeretnéd megvásárolni, abban az esetben előzetesen foglald le telefonon (+36 72 459 547), vagy e-mailben (info@elmenybirtok.hu), hogy a helyed garantálni tudjuk.

Vacsora információk

 • Az olasz vacsoraest menüsorát itt találjátok.
 • Az előadással összekötött olasz vacsorás jegyekre szóló karszalagok október 21-én, 16:15-ig vehetőek át a Puchner Kastélyszálló recepcióján, ahonnan kollégánk a 16:30-kor kezdődő színházi előadás helyszínére, az Apródképző Színháztermébe kíséri vendégeinket. Az előadást követően pedig, az impozáns Habsburg étterembe megyünk, ahol 17:30-tól 18:00-ig fogadjuk vendégeinket, az olasz vacsora fogásait 18 órával kezdődően szolgáljuk fel.
 • Kérjük, érkezz pontosan, a későn érkező vendégeket nem áll módunkban kiszolgálni!
 • Az előadáson és az olasz vacsorán való részvételhez előre fizetés szükséges, ezért javasoljuk, hogy váltsd meg jegyed online.
 • A vacsorát felnőtteknek ajánljuk. Gyermekeknek nem tudunk külön gyermekétkezést biztosítani más ételekkel, ugyanakkor a vacsorán gyermekek is részt vehetnek, de kizárólag teljes áron.
 • Szállóvendégek a szálloda Recepcióján jelentkezzenek az előadásra és az olasz vacsorára.
 • Speciális étkezési igényeket nem tudunk biztosítani a vacsorán.
 • A vacsora időtartama: 2,5-3 óra

Hasznos információk

 • Az előadás 15 éves kortól ajánlott.
 • A nézőtér elfoglalása 16:30-tól lehetséges. Gyülekező a Puchner Kastélyszálló recepcióján 16:15-kor, ahol az előadásra szóló karszalag is átvehető, és kollégánk az előadás helyszínére, az Apródképző Színháztermébe kíséri vendégeinket.
 • Az előadás zárt térben kerül megtartásra. Parkolási lehetőség a Puchner Kastélyszálló recepciójánál.

Infó!+36 72/459 547-es telefonszámon, vagy az info@elmenybirtok.hu e-mail címen!

Képek az előadásról