Olasz vacsora est kínálata

Tányérszervízes vacsora tartalma
Welcome ital: Egy pohár prosecco
Hideg előétel: Bruschetta variációk (tonhalas; paradicsomos; prosciutto sonkás)
Leves: Olasz paradicsomleves mozzarellával
Meleg előétel: Ricottás-spenótos canneloni
Főétel: Osso buco (paradicsom szószban abált csontos borjúlábszár) fokhagymás
burgonyapürével
Desszert: Olasz panna cotta eperzselével, mentával
Desszert ital: Limoncello

Képek

A képek csak illusztrációk.

Frissítettük adatvédelmi szabályzatunkat. Oldalunk sütiket használ. Részletek...

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás