Programok betöltése
  • Ez az program elmúlt.

Tárulj Szezám!

2024. március 27. 19:00-19:30 2 000Ft - 2 500Ft
Élménybirtok - Tárulj Szezám!

‘Luke, a bolondos, csepűrágó, de nem ez a fontos. Hangja, mi ámulatba ejt, mindegy hogy gregorián, rock vagy barokk, vagy épp spirituálé, legyőzetel, mert oly gyönyörű, hogy sírni kell.’ Zenemesék egy titokzatos utazó batyujából kicsiknek, nagyoknak és nagyon nagyoknak! Ne maradj le, válts online jegyet MOST!

Zenemesék egy titokzatos utazó batyujából kicsiknek, nagyoknak és nagyon nagyoknak!
Ismered Aladdint? És Herkulest? Hallottál már a naaaagy Dzsinről? És tudod ki Mulan? Láttad az Oroszlánkirályt? Ha igen, mindenképpen meg kell ismerkedned a Titokzatos Utazóval, aki megidézi neked e csodás mesehősöket és el is énekli a legismertebb dalaikat!
Különös történetekben vehetsz részt, és ha bátor vagy, ki is próbálhatod, milyen egy mesébe belekerülni. Aki volt már benne, azt állítja, hogy nagyon jó dolog!!!

Infó!Ajánlott korhatár: 3-99 év

Omár, a Titokzatos Utazó: Orlik István (Luke)
Fényterv: Ferenc Gábor
Rendező: Ágens

Orlik István (Luke) Kaposvárról került az Ágens társulat tagjai közé. Rengeteg szerepben lépett színpadra a kaposvári Roxinházban és a Csiky Gergely színházban, valamint koncertezik zenekarával, a Kultúr Találkával.
Első körben énekhangjával nyűgözött le, majd lassan egymásra találtunk színészként is. A darab, amelyben teljes mértékben meg tudta mutatni a tehetségét a Flúgos zenetörténet volt, majd jött a Trisztán és Izolda – Mesélő, a Svindli Cirkusz, melyben egy néma szerepet játszik hihetetlen színpadi jelenléttel, a Tragédia: az ember – Ádám, stb…
ÁDÁM szerepét megrendítő őszinteséggel és természetes ‘rákérdezéssel’ éli. A férfi kétség és fájdalom minden árnyalatát megmutatja.

Ágens

Időpont

Az előadás kezdete: 19:00 (Gyülekező 18:45-kor a Puchner Kastélyszálló Recepcióján)

A Tárulj, Szezám! előadás 30 perc izgalmas játék a zenével, s mindebbe egy rendkívüli énektehetség avat be benneteket. Orlik István már számtalan darabban énekelt a bikali Élménybirtokon, ha egyszer hallottad, biztos nem felejted el.

Jegyek

    A Tárulj, Szezám! előadásra 1 típusú jegy kapható:

  • Csak az előadásra érvényes jegy.

Jegytípusok

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Jegyek online értékesítése lezárult, vásárolni csak a helyszínen lehetséges korlátozott számban.

Az árak bruttó eladási árak, és az Áfát tartalmazzák.

Szállással egybekötött ajánlatért tekintsd meg a Puchner Kastélyszálló aktuális ajánlatát. A részletekért kattints ide!

Jó tudni!

Jegyvásárlás információk

  • Az előadásjegyek megrendelésére az előadás napján 16:00 óráig van lehetőség, vagy addig, amíg az előadásra be nem telik a létszám. Ez utóbbit a honlapon feltüntetjük.
  • Kérjük, amennyiben előadásjegyed nem online szeretnéd megvásárolni, abban az esetben előzetesen foglald le telefonon (+36 72 459 547), vagy e-mailben (info@elmenybirtok.hu), hogy a helyed garantálni tudjuk.

Hasznos információk

  •  Az előadás 3-99 éves korig ajánlott.
  • Az előadásra gyülekező a Puchner Kastélyszálló recepcióján 18:50-kor, ahol a beengedéshez szükséges karszalag is átvehető, és kollégánk az előadás helyszínére, az Apródképző Színháztermébe kíséri vendégeinket.
  • Az előadás zárt térben kerül megtartásra. Parkolási lehetőség a Puchner Kastélyszálló recepciójánál.

Infó!a +36 72/459 547-es telefonszámon, vagy az info@elmenybirtok.hu e-mail címen!

Képek az előadásról