Programok betöltése

Rock a billi buli – Koncertszínház

2024. augusztus 15. 19:00-19:45 2 000Ft - 2 500Ft

Az Élménybirtok két ikonikus karakterének a találkozása a színpadon. Ismeritek őket, Sárközi Györgyöt Heroldként a Lovagi tornában vagy az immár elhíresült Fegyverbemutatójában láthattátok, Orlik Istvánt (Luke) pedig, mindenütt, ahol énekelni kell, mert azt tud, nem is akárhogy! A két jóbarát most igazi, játékos és emlékezetes koncert- és színházi élményben részesítenek! Válts jegyet az előadásra MOST!

Öröm, játék, humor, felszabadult élmény, ez az, amit tud az előadás. És hihetetlenül minőségi éneket. Tetszeni fog!
Ki ne ismerné Jake-t és Elwood-ot, a Blues Brothers meghökkentő testvérpárját? A szédületes ének és tánc fenoménokat? A mindenhol a legjobb hangulatot és bulit generáló félcédulás börtöntöltelékeket? Ugye, tudod, hogy kikről beszélünk? Imádni fogod a magával ragadó, lenyűgöző figurákat! Az őrült színészek igazi koncertélményben részesítenek!
Szájharmónika show, elképesztő énekhangok, humor, mire vársz még? Gyere, s ha a jelenlétükben kibírod nevetés nélkül, akkor nem velük van a baj…

Tipp!Ajánlott korhatár: 5-99 év

Szereplők: Sárközi György, Orlik István
Hang/fény: Kovács Balázs és Pónya Bence
Jelmez: Tóth Bianka
Rendező: Ágens

Időpont

Az előadás kezdete: 19:00 (Gyülekező 18:50-kor a Puchner Kastélyszálló Recepcióján)

A Rock a billi buli előadás 45 perc izgalmat ígér, rengeteg meglepetéssel, mely garantálja a színvonalas szórakozást és kikapcsolódást vendégeinknek.

Jegyek

A Rock a billi buli előadásra 1 típusú jegy kapható:

  • Az előadásra érvényes jegy.

Jegytípusok

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Felnőtt előadásjegy
(12 éves kortól)
2 500 Ft
40 elérhető
Gyermek előadásjegy
(5-11 év)
2 000 Ft
15 elérhető

Az árak bruttó eladási árak, és az Áfát tartalmazzák.

Tipp!Szállással egybekötött ajánlatért tekintsd meg a Puchner Kastélyszálló aktuális ajánlatát.
A részletekért kattints ide!

Jó tudni!

Jegyvásárlás információk

  • Az előadásjegyek megrendelésére az előadás napján 16:00 óráig van lehetőség, vagy addig, amíg az előadásra be nem telik a létszám. Ez utóbbit a honlapon feltüntetjük.
  • Kérjük, amennyiben előadásjegyed nem online szeretnéd megvásárolni, abban az esetben előzetesen foglald le telefonon (+36 72 459 547), vagy e-mailben (info@elmenybirtok.hu), hogy a helyed garantálni tudjuk.

Hasznos információk

  • Az előadás 5 éves kortól ajánlott.
  • Az előadásra gyülekező a Puchner Kastélyszálló recepcióján 18:50-kor, ahol a beengedéshez szükséges karszalag is átvehető, és kollégánk az előadás helyszínére, az Apródképző Színháztermébe kíséri vendégeinket.
  • Az előadás zárt térben kerül megtartásra. Parkolási lehetőség a Puchner Kastélyszálló recepciójánál.

Információ: +36 72/459 547-es telefonszámon, vagy az info@elmenybirtok.hu e-mail címen!

Képek az előadásról