Programok betöltése
  • Ez az program elmúlt.

Lovagok és dámák decemberi előadás

2022.12.30. 16:30-17:15 0 Ft - 2 500Ft

Adj élményt ajándékba: igazi harcos küzdelem, látványos lovas előadás: Lovagok és dámák vetélkedésének lehetsz szemtanúja Bikalon, a György teremben! Ne maradj le, válts online jegyet MOST!

Utazz vissza úgy 500, s rá még néhány évet, hidd el, megéri Heroldunkat hallgatni, s a lovagok és dámák harcát bámulni! Küzdelmük lenyűgöz majd téged. Ki az, aki félelmet nem ismerve porondra lép, hogy olyannal küzdjön, aki a nyomába sem lép? Kinek jár a dics és glória? Tekintsd meg a Lovagok és dámák előadást, a nemes versengőket, a lovagok legjavát!

Az előadás zárt térben, a Puchner Birtokon (Bikal, Rákóczi utca 22.) található György teremben kerül megrendezése. Gyülekező a Puchner Kastélyszálló Recepcióján.

Szereplők: Ferenc Gábor, Zsolnai-Faragó Tina, Kovács Eszter, Zsolnai Dénes, Sárközi György, Orlik István, Szigeti András, Tóth Tamás, Parrag Vera, Hurta-Takács Ágota
Lovas koreográfus: Ferenc Gábor
Jelmez: Hurta-Takács Ágota
Díszlet: Ferenc Gábor és Tóth Tamás
Hang- és fénytechnikusok, videó: Kovács Balázs, Pónya Bence
Írta, rendezte: Ágens

Az előadás kezdete: 16:30 (gyülekező 16:10-kor a Puchner Kastélyszálló recepcióján)

A Lovagok és dámák 45 perc izgalmat és lenyűgöző látványt ígér, rengeteg meglepetéssel, mely garantálja a színvonalas szórakozást és kikapcsolódást vendégeinknek.

Jegyek

Jegytípusok

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Jegyek online értékesítése lezárult, vásárolni csak a helyszínen lehetséges korlátozott számban.

Az árak bruttó eladási árak, és az Áfát tartalmazzák.

Szállással egybekötött ajánlatért tekintsd meg a Puchner Kastélyszálló aktuális ajánlatát. A részletekért kattints ide!

Jó tudni!

Jegyvásárlás információk

  • Az előadásjegyek megrendelésére az előadást megelőző csütörtök 18:00 óráig van lehetőség, vagy addig, amíg az előadásra be nem telik a létszám. Ez utóbbit a honlapon feltüntetjük.
  • Kérjük, amennyiben előadásjegyed nem online szeretnéd megvásárolni, abban az esetben előzetesen foglald le telefonon (+36 72 459 547), vagy e-mailben (info@elmenybirtok.hu), hogy a helyed garantálni tudjuk.

Hasznos információk

  • Az előadás 3 éves kortól ajánlott.
  • A nézőtér elfoglalása 16:15-től lehetséges. Gyülekező a Puchner Kastélyszálló recepcióján 16:10-kor, ahol az előadásra szóló karszalag is átvehető, és kollégánk az előadás helyszínére, a György terembe kíséri vendégeinket.
  • Az előadás zárt térben kerül megtartásra. Parkolási lehetőség a Puchner Kastélyszálló recepciójánál.

Információ: +36 72/459 547-es telefonszámon, vagy az info@elmenybirtok.hu e-mail címen!

Képek az előadásról

Galéria feltöltése folyamatban...