Programok betöltése
 • Ez az program elmúlt.

Lovagok és dámák

2023.12.27. 19:00-19:45 2 000Ft - 2 500Ft
Lovagok és Dámák - Bikali Élményszínház

Adj élményt ajándékba: igazi harcos küzdelem, látványos lovas előadás: Lovagok és dámák vetélkedésének lehetsz szemtanúja Bikalon, a György teremben! Ne maradj le, válts online jegyet MOST!

Utazz vissza úgy 500, s rá még néhány évet, hidd el, megéri Heroldunkat hallgatni, s a lovagok és dámák harcát bámulni! Küzdelmük lenyűgöz majd téged. Ki az, aki félelmet nem ismerve porondra lép, hogy olyannal küzdjön, aki a nyomába sem lép? Kinek jár a dics és glória? Tekintsd meg a Lovagok és dámák előadást, a nemes versengőket, a lovagok legjavát!

Infó!Ajánlott korhatár: 3-99 év

Az előadás zárt térben, a Puchner Birtokon (Bikal, Rákóczi utca 22.) található György teremben kerül megrendezése. Gyülekező a Puchner Kastélyszálló Recepcióján.

Szereplők: Ferenc Gábor, Zsolnai-Faragó Tina, Kovács Eszter, Zsolnai Dénes, Sárközi György, Orlik István, Szigeti András, Tóth Tamás, Hurta-Takács Ágota
Lovas koreográfus: Ferenc Gábor
Jelmez: Hurta-Takács Ágota
Díszlet: Ferenc Gábor és Tóth Tamás
Hang- és fénytechnikusok, videó: Kovács Balázs, Pónya Bence
Írta, rendezte: Ágens

Időpont

Az előadás kezdete: 19:00 (Gyülekező 18:45-kor a Puchner Kastélyszálló Recepcióján)

A Lovagok és dámák 45 perc izgalmat és lenyűgöző látványt ígér, rengeteg meglepetéssel, mely garantálja a színvonalas szórakozást és kikapcsolódást vendégeinknek.

Jegyek

  A Lovagok és dámák előadásra 1 típusú jegy kapható:

 • Az előadásra érvényes jegy.
 • Jegytípusok

  The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
  Jegyek online értékesítése lezárult, vásárolni csak a helyszínen lehetséges korlátozott számban.

  Az árak bruttó eladási árak, és az Áfát tartalmazzák.

  Szállással egybekötött ajánlatért tekintsd meg a Puchner Kastélyszálló aktuális ajánlatát. A részletekért kattints ide!

  Jó tudni!

  Jegyvásárlás információk

  • Az előadásjegyek megrendelésére az előadást napján 16:00 óráig van lehetőség, vagy addig, amíg az előadásra be nem telik a létszám. Ez utóbbit a honlapon feltüntetjük.
  • Kérjük, amennyiben előadásjegyed nem online szeretnéd megvásárolni, abban az esetben előzetesen foglald le telefonon (+36 72 459 547), vagy e-mailben (info@elmenybirtok.hu), hogy a helyed garantálni tudjuk.

  Hasznos információk

  • Az előadás 3 éves kortól ajánlott.
  • A nézőtér elfoglalása 18:50-től lehetséges. Gyülekező a Puchner Kastélyszálló recepcióján 18:45-kor, ahol az előadásra szóló karszalag is átvehető, és kollégánk az előadás helyszínére, a György terembe kíséri vendégeinket.
  • Az előadás zárt térben kerül megtartásra. Parkolási lehetőség a Puchner Kastélyszálló recepciójánál.

  Infó!a +36 72/459 547-es telefonszámon, vagy az info@elmenybirtok.hu e-mail címen!

  Képek az előadásról