Programok betöltése

Kis lovagok iskolája – gyermekfoglalkozás

2024. augusztus 7. 19:00-19:40 1 500Ft

Milyen feladatai voltak a lovagoknak a középkorban, hogyan válhat valaki lovaggá, mennyire kellett leleményesnek és bátornak lennie. Erre mind-mind választ kapnak a csemeték a felszabadult, játékos foglalkozáson. A Kis lovagok iskolájába max. 20 gyermek jöhet, úgyhogy válts jegyet a foglalkozásra MOST!

Johanna, a fehér lovag kíméletlen és kitartó harcos, lehet, hogy a Lovagok és dámák lovagi tornán találkoztál már vele. Ha nem, itt a ideje, hogy elhozd gyermekedet egy egyedülálló, játékos foglalkozásra, ahol elsajátíthatja a lovaggá válás minden csínját-bínját. Ki mástól lehetne tanulni, mint egy – a foglalkozáson bűbájos és kedves -, lovagnőtől, aki nap, mint nap hadba száll.

Infó!A foglalkozás 3-10 éves korig ajánlott és kizárólag szülői felügyelettel lehet részt venni rajta!

Foglalkozásvezető, Johanna, a fehér lovag: Zsolnai-Faragó Tina

Időpont

A foglalkozás kezdete: 19:00 (Gyülekező 18:50-kor a Puchner Kastélyszálló Recepcióján)

A Kis lovagok iskolája foglalkozás 35-40 perc izgalmas játék, ahol gyermeked egy igazi kaland részesévé válik és megismerkedik a lovagok életével.

A Kis lovagok iskolája foglalkozásra 1 típusú jegy kapható:

  • A foglalkozásra érvényes jegy.

Jegytípusok

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Gyermek foglalkozásjegy
(3-10 év)
1 500 Ft
10 elérhető

Az árak bruttó eladási árak, és az Áfát tartalmazzák.

Szállással egybekötött ajánlatért tekintsd meg a Puchner Kastélyszálló aktuális ajánlatát. A részletekért kattints ide!

Jó tudni!

Jegyvásárlás információk

  • Az online foglalkozásjegyek megrendelésére a foglalkozás napján 16:00 óráig van lehetőség, vagy addig, amíg a foglalkozásra be nem telik a létszám. Ez utóbbit a honlapon feltüntetjük.
  • Kérjük, amennyiben a foglalkozásjegyet nem online szeretnéd megvásárolni, abban az esetben előzetesen foglald le telefonon (+36 72 459 547), vagy e-mailben (info@elmenybirtok.hu), hogy a helyet garantálni tudjuk.

Hasznos információk

  • A foglalkozás 3-10 éves korig ajánlott.
  • A foglalkozásra gyülekező a Puchner Kastélyszálló recepcióján 18:50-kor, ahol a beengedéshez szükséges karszalag is átvehető, és kollégánk az előadás helyszínére, az Apródképző Színháztermébe irányítja a vendégeinket.
  • A foglalkozás zárt térben kerül megtartásra. Parkolási lehetőség a Puchner Kastélyszálló recepciójánál.

Infó!a +36 72/459 547-es telefonszámon, vagy az info@elmenybirtok.hu e-mail címen!