Programok betöltése
  • Ez az program elmúlt.

Karácsonyi gyermekkoncert

2022.12.27. 16:00-17:30 0 Ft - 3 300Ft

A Kultúr Találka zenekar karácsonyi koncertjén a család minden tagja jól fogja érezni magát! Az Apródképző épületében finom forralt borral fogadjuk a felnőtteket, a gyerekek pedig vidáman szürcsölhetik a kakaót. Ezt követően kellemes dallamok csendülnek fel színháztermünkben, ahol élő zene és remek hangulat várja az egész családot! Végezetül játszóház a gyermekeknek, ami megkoronázza ezt a csodás délutánt. Ne maradj le, válts online jegyet MOST!

Adj élményt ajándékba: a Kultúr Találka zenekar koncertjén igazi kakaó és forralt bor partyval készülünk, ahol izgalmas versmegzenésítések és interaktív játék hozza ünnepi hangulatba a nagyérdeműt. A gyermekek kerülnek a középpontba, a koncert végeztével ugyanis izgalmas kaland veszi kezdetét az Apródképző déli termében, ahol babasarok, labdamedence, fejlesztő játékok, mesemozi, kisház és kesztyűbábok gondoskodik arról, hogy az egészen kicsi gyermekektől a nagyokig mindenki találjon magának kedvére való szórakozást!

Az koncert kezdete: 16:00 (gyülekező 15:45-kor a Puchner Kastélyszálló recepcióján)

Programunk zárt térben, a Puchner Birtok területén (Bikal, Rákóczi utca 22.) kerül megrendezésre.

A játszóház nyitvatartása: 16:45-17:30

Bővebben a Kultúr Találka zenekarról:

Kaposvári zenekarként megyénkben és azon túl is számos kulturális programon, könyvbemutatón, verskoncerten, irodalmi esten, fesztiválon léphettünk már fel. Célunk a közös zenélés örömén túl a magyar nyelv ápolása a magyar versek megismertetése. Ez év tavaszán elkészült zenekarunk kifejezetten gyerekeknek szóló “Lennék kisgyermek” c. interaktív műsora. Az koncert időtartama 45 perc. Versekből gitárfutamok húrt gazdagító szájharmonika hangulat, egymàs ihlette harmónia, ez a Kultúr Találka…

Jegyek

A jegy tartalma:

  • 1 pohár forralt bor, vagy kakaó fogyasztására érvényes kupon
  • koncertjegy (16:00-16:45)
  • gyermek játszóház használata (16:45-17:30)

Jegytípusok

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Jegyek online értékesítése lezárult, vásárolni csak a helyszínen lehetséges korlátozott számban.

Az árak bruttó eladási árak, és az Áfát tartalmazzák.

Szállással egybekötött ajánlatért tekintsd meg a Puchner Kastélyszálló aktuális ajánlatát. A részletekért kattints ide!

Jó tudni!

Jegyvásárlás információk

  • Az előadásjegyek megrendelésére az előadást megelőző péntek 18:00 óráig van lehetőség, vagy addig, amíg az előadásra be nem telik a létszám. Ez utóbbit a honlapon feltüntetjük.
  • Kérjük, amennyiben előadásjegyed nem online szeretnéd megvásárolni, abban az esetben előzetesen foglald le telefonon (+36 72 459 547), vagy e-mailben (info@elmenybirtok.hu), hogy a helyed garantálni tudjuk.

Hasznos információk

  • Gyülekező a Puchner Kastélyszálló recepcióján 15:45-kor, ahol a koncertre szóló karszalag és az italkupon is átvehető, és kollégánk a 16:00-kor kezdődő koncert helyszínére, a Puchner Birtokon található Apródképző épületébe kíséri vendégeinket. A koncert időtartama 45 perc.
  • A program zárt térben kerül megtartásra. Parkolási lehetőség a Puchner Kastélyszálló recepciójánál.
  • A játszóház 16:45- 17:30 között tart nyitva. A játszóházba ételt és italt bevinni tilos!
  • Az 1 pohár (2 dl) kakaó, vagy forralt bor fogyasztására feljogosító kupon az Apródképző középső termében váltható be.

Információ: +36 72/459 547-es telefonszámon, vagy az info@elmenybirtok.hu e-mail címen!

Képek a koncertről

Galéria feltöltése folyamatban...

Képek a játszóházról

Galéria feltöltése folyamatban...