Programok betöltése

Ítélkezés és végrehajtás Zina kurtizánnal

2024. augusztus 28. 19:00-19:50 2 000Ft - 2 500Ft
Ítélkezés és végrehajtás - Bikali Élményszínház

Nézz meg egy különleges középkori előadást a hóhérok, boszorkák, vajákosok világáról. Ha azt hiszed, hogy a középkorban elég volt a pokolra jutást vagy elkárhozást meglebegtetni az emberek orra előtt, hogy ne vétkezzenek, tévedsz. Igen változatos retorziók vártak az elkövetőkre, abban nem volt hiány. De vigyázz, ha ártatlannak véled a pletykálkodást vagy a szájaskodást férjed uraddal, az is szankciót vont maga után.
Ne maradj le, válts online jegyet MOST!

A bikali híres kurtizán, Zina emlékei alapján a középkor büntetés végrehajtási rendszerébe, a hóhérok életébe, a vajákosságba, s a boszorkányság mikéntjébe élhetjük bele magunkat egy rövid időre.
Ha csúnyán néztél a szomszédodra, netán leköptél valakit, ne tudd meg, mi várt rád, ha bepanaszolt. Tudod-e kik voltak a boszorkányok? S a hóhérok? S ért-e valamit a ráolvasás? Az előadás végén egy életre való bűbájjal lát el az előadó.

Infó!Ajánlott korhatár: 6-99 év

Írta, előadja: Ágens

Az Ágens Társulat és a Bikali Élményszínház produkciója.

Időpont

Az előadás kezdete: 19:00 (Gyülekező 18:50-kor a Puchner Kastélyszálló Recepcióján)

Az Ítélkezés és végrehajtás előadás 50 perc izgalmas tudást ígér, rengeteg meglepetéssel, mely garantálja a színvonalas szórakozást és kikapcsolódást vendégeinknek.

Jegyek

Az Ítélkezés és végrehajtás előadásra 1 típusú jegy kapható:

  • Csak az előadásra érvényes jegy.

Jegytípusok

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Felnőtt előadásjegy
(12 éves kortól)
2 500 Ft
40 elérhető
Gyermek előadásjegy
(6-11 év)
2 000 Ft
15 elérhető

Az árak bruttó eladási árak, és az Áfát tartalmazzák.

Tipp!Szállással egybekötött ajánlatért tekintsd meg a Puchner Kastélyszálló aktuális ajánlatát.
A részletekért kattints ide!

Jó tudni!

Jegyvásárlás információk

  • Az előadásjegyek megrendelésére az előadás napján 16:00 óráig van lehetőség, vagy addig, amíg az előadásra be nem telik a létszám. Ez utóbbit a honlapon feltüntetjük.
  • Kérjük, amennyiben előadásjegyed nem online szeretnéd megvásárolni, abban az esetben előzetesen foglald le telefonon (+36 72 459 547), vagy e-mailben (info@elmenybirtok.hu), hogy a helyed garantálni tudjuk.

Hasznos információk

  • Az előadás 6 éves kortól ajánlott.
  • Az előadásra gyülekező a Puchner Kastélyszálló recepcióján 18:50-kor, ahol a beengedéshez szükséges karszalag is átvehető, és kollégánk az előadás helyszínére, az Apródképző Színháztermébe kíséri vendégeinket.
  • Az előadás zárt térben kerül megtartásra. Parkolási lehetőség a Puchner Kastélyszálló recepciójánál.

Információ: +36 72/459 547-es telefonszámon, vagy az info@elmenybirtok.hu e-mail címen!

Képek az előadásról