Programok betöltése
 • Ez az program elmúlt.

Hangok szárnyán

2024. március 15. 19:00-20:00 2 500Ft - 11 900Ft
Puchner Élménybirtok - Hangpárbaj előadás Pünkösdvasárnap

Mi lehetne csodálatosabb megemlékezés, mint az, hogy két kiváló énekes, a legszebb magyar dallamokat felidézve, hihetetlen energiával, fény és látványshow közepette invitálnak egy különleges, zenés előadásra? Válts jegyet MOST!

Ha szereted a pörgős, jó magyar zenét, semmiképpen se hagyd ki a Hangok szárnyán előadást! A legütősebb rockzenétől a nagyívű popdalokon át, a legnagyobb slágereket hozzuk el nektek, különleges látványvilággal, vetítéssel!
A Puchner Birtokon ezen különleges alkalommal egy igazi rock tenor (Orlik István) és egy lírai szoprán (Zsolnai-Faragó Tina) csapnak össze, de nem kopját törnek a győzelemért, hanem varázslatos énekhangjukat hívják segítségül a “harcban”. Hogy ki lesz a győztes? Döntse el ezt a közönség, Március 15-én este, a forradalom ünnepén!

Honnan ismerheted a két énekest?

Zsolnai-Faragó Tinát láthattátok énekelni a 4 elem, a Lovagok és dámák, valamint a formabontó Március 15-ei és Augusztus 20-ai előadásokban. Megcsodálhattátok erős, szenvedélyes énekhangját és a finom, visszafogott regisztereit is. Az első önálló előadásában, az Anya-csavarban ismét ámulatba ejtett benneteket gyönyörű orgánuma és érzékeny színészi játéka.

Orlik István (Luke) Kaposvárról került az Ágens társulat tagjai közé. Rengeteg szerepben lépett színpadra a kaposvári Roxinházban és a Csiky Gergely színházban, valamint koncertezik zenekarával, a Kultúr Találkával.
Első körben énekhangjával nyűgözött le, majd lassan egymásra találtunk színészként is. A darab, amelyben teljes mértékben meg tudta mutatni a tehetségét a Flúgos zenetörténet volt, majd jött a Trisztán és Izolda – Mesélő, a Svindli Cirkusz, melyben egy néma szerepet játszik hihetetlen színpadi jelenléttel, a Tragédia: az ember – Ádám, stb…’
Ágens

Infó!Az előadás 6 éves kortól ajánlott.

Szereplők: Zsolnai- Faragó Tina és Orlik István
Hang- és fénytechnikusok, videó: Kovács Balázs, Pónya Bence
Rendezte: Ágens

Tipp!Az előadás vacsorával egybekötve is megtekinthető!

Időpont

Az előadás kezdete: 19:00 (gyülekező 18:50-kor a Puchner Kastélyszálló recepcióján)
A vacsora kezdete: 17:30 (Gyülekező 17:15-kor a Puchner Kastélyszálló recepcióján)

A Hangok szárnyán 60 perc izgalmat ígér, rengeteg meglepetéssel, mely garantálja a színvonalas szórakozást és kikapcsolódást vendégeinknek.

Jegyek

A Hangok szárnyán előadásra 2 típusú jegy kapható:

 • Csak az előadásra érvényes jegy.
 • Vacsorával egybekötött előadásjegy, melynek keretében korlátlan étel- és italfogyasztást biztosítunk.

Jegytípusok

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Jegyek online értékesítése lezárult, vásárolni csak a helyszínen lehetséges korlátozott számban.

Az árak bruttó eladási árak, és az Áfát tartalmazzák.

Szállással egybekötött ajánlatért tekintsd meg a Puchner Kastélyszálló aktuális ajánlatát. A részletekért kattints ide!

Jó tudni!

Jegyvásárlás információk

 • Az előadásjegyek megrendelésére az előadás napján 16:00 óráig van lehetőség, vagy addig, amíg az előadásra be nem telik a létszám. Ez utóbbit a honlapon feltüntetjük.
 • A vacsorával egybekötött előadásjegyek megrendelésére az előadást megelőző szerda 12:00 óráig van lehetőség, vagy addig, amíg az előadásra be nem telik a létszám. Ez utóbbit a honlapon feltüntetjük.
 • A vacsorával egybekötött előadásjegyeket kizárólag online lehet megvásárolni.
 • Kérjük, amennyiben előadásjegyed nem online szeretnéd megvásárolni, abban az esetben előzetesen foglald le telefonon (+36 72 459 547), vagy e-mailben (info@elmenybirtok.hu), hogy a helyed garantálni tudjuk.

Vacsora információk

 • A vacsorás jegyekre szóló karszalagok március 15-én 17:15-kor vehetőek át a Puchner Kastélyszálló recepcióján, ahonnan kollégánk a 17:30-kor kezdődő vacsora helyszínére irányítja vendégeinket.
 • Kérjük, érkezz pontosan, a későn érkező vendégeket nem áll módunkban kiszolgálni!
 • Az előadáson és a vacsorán való részvételhez előre fizetés szükséges, ezért javasoljuk, hogy váltsd meg jegyed online.
 • A svédasztalos vacsorán korlátlan étel és ital fogyasztható!

Hasznos információk

 • A nézőtér elfoglalása 18:50-től lehetséges. Gyülekező a Puchner Kastélyszálló recepcióján 18:45-kor, ahol az előadásra szóló karszalag is átvehető, és kollégánk az előadás helyszínére, az Apródképző Színházterembe kíséri vendégeinket.
 • Az előadás zárt térben kerül megtartásra. Parkolási lehetőség a Puchner Kastélyszálló recepciójánál.
 • Előadásunkban előfordulnak erős fény- és hanghatások, villódzó fények. Megtekintését ezekre érzékeny nézőinknek csak saját felelősségre ajánljuk!

Infó!a +36 72/459 547-es telefonszámon, vagy az info@elmenybirtok.hu e-mail címen!Képek az előadásról

Képek a vacsoráról