Programok betöltése
 • Ez az program elmúlt.

Flúgos zenetörténet

2023.09.16. 19:00-19:50 1 500Ft - 10 900Ft

Zenetörténeti időutazás a neandervölgytől napjainkig! Ha valóban izgalmas és lenyűgöző élő énekre vágysz, s közben nem csak a rengeteg lebilincselő, változatos zenei stílus tart fogva, hanem a zenéhez tartozó történetek is: Válts jegyet az előadásra MOST!

A Flúgos zenetörténetben nemcsak az ének sokféleségét élvezheted, hanem rendkívül izgalmas történeteknek és az ezekben rejlő humornak is a részese lehetsz. Igazi zenei kaland, hisz, te is tudod, hogy a lét kaland, mi más lehet!

Ének, ötlet: Orlik István (Luke)
Fény: Ferenc Gábor
Rendező: Ágens

Orlik István (Luke) Kaposvárról került az Ágens Társulat tagjai közé. Rengeteg szerepben lépett színpadra a kaposvári Roxinházban és a Csiky Gergely Színházban, valamint koncertezik zenekarával, a Kultúr Találkával.
Első körben énekhangjával nyűgözött le, majd lassan egymásra találtunk színészként is. A darab, amelyben teljes mértékben meg tudta mutatni a tehetségét a Flúgos zenetörténet volt, majd jött a Trisztán és Izolda – Mesélő, a Svindli Cirkusz, melyben egy néma szerepet játszik hihetetlen színpadi jelenléttel, a Tragédia: az ember – Ádám, stb…
ÁDÁM szerepét megrendítő őszinteséggel és természetes ‘rákérdezéssel’ éli. A férfi kétség és fájdalom minden árnyalatát megmutatja.

Ágens

Az előadás svédasztalos vacsorával együtt is igénybe vehető!

Tipp!Ajánlott korhatár: 6-99 év

Időpont

Az előadás kezdete: 19:00 (Gyülekező 18:50-kor a Puchner Kastélyszálló Recepcióján)
A vacsora kezdete: 17:30 (Gyülekező 17:15-kor a Puchner Kastélyszálló Recepcióján)

A Flúgos zenetörténet előadás 50 perc izgalmas játék a zenével, s mindebbe egy rendkívüli énektehetség avat be benneteket. Orlik István már számtalan darabban énekelt a bikali Élménybirtokon, ha egyszer hallottad, biztos nem felejtetted el.

Tipp!Az előadást vacsorával egybekötve is megtekinthető! A svédasztalos vacsorán korlátlan étel és ital fogyasztható.

Jegyek

A Flúgos zenetörténet előadásra 2 típusú jegy kapható:

 • Csak az előadásra érvényes jegy.
 • Vacsorával egybekötött előadásjegy, melynek keretében korlátlan étel- és italfogyasztást biztosítunk.

Jegytípusok

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Jegyek online értékesítése lezárult, vásárolni csak a helyszínen lehetséges korlátozott számban.

Az árak bruttó eladási árak, és az Áfát tartalmazzák.

Tipp!Szállással egybekötött ajánlatért tekintsd meg a Puchner Kastélyszálló aktuális ajánlatát.
A részletekért kattints ide!

Jó tudni!

Jegyvásárlás információk

 • Az előadásjegyek megrendelésére az előadás napján 16:00 óráig van lehetőség, vagy addig, amíg az előadásra be nem telik a létszám. Ez utóbbit a honlapon feltüntetjük.
 • A vacsorával egybekötött előadásjegyek megrendelésére az előadást megelőző csütörtök 12:00 óráig van lehetőség, vagy addig, amíg az előadásra be nem telik a létszám. Ez utóbbit a honlapon feltüntetjük.
 • A vacsorával egybekötött előadásjegyeket kizárólag online lehet megvásárolni.
 • Kérjük, amennyiben előadásjegyed nem online szeretnéd megvásárolni, abban az esetben előzetesen foglald le telefonon (+36 72 459 547), vagy e-mailben (info@elmenybirtok.hu), hogy a helyed garantálni tudjuk.

Vacsora információk

 • A vacsorás jegyekre szóló karszalagok szeptember 16-án, 17:15-kor vehetőek át a Puchner Kastélyszálló recepcióján, ahonnan kollégánk a 17:30-kor kezdődő vacsora helyszínére, az impozáns Múzsák termébe irányítja vendégeinket.
 • Kérjük, érkezz pontosan, a későn érkező vendégeket nem áll módunkban kiszolgálni!
 • Az előadáson és a vacsorán való részvételhez előre fizetés szükséges, ezért javasoljuk, hogy váltsd meg jegyed online.

Hasznos információk

 • Az előadás 6 éves kortól ajánlott.
 • Az előadásra gyülekező a Puchner Kastélyszálló recepcióján 18:50-kor, ahol a beengedéshez szükséges karszalag is átvehető, és kollégánk az előadás helyszínére, az Apródképző Színháztermébe kíséri vendégeinket.
 • Az előadás zárt térben kerül megtartásra. Parkolási lehetőség a Puchner Kastélyszálló recepciójánál.

Információ: +36 72/459 547-es telefonszámon, vagy az info@elmenybirtok.hu e-mail címen!

Képek az előadásról

Képek a vacsoráról