Díva, dáma, perszóna júniusi előadás

2022. június 4.

Humorral, iróniával, egy kis őrülettel és sok-sok igaz történettel hívjuk játékra a nézőket! A Kurtizánképző után, a Díva, dáma, perszóna előadás ajándék a nőknek és áldás a férfiaknak! Majd rájössz, hogy miért!
Az előadás svédasztalos vacsorával együtt is igénybe vehető. Válts jegyet MOST!

Ez az előadás mindent megtesz azért, hogy végig kacagd, sőt viháncold ezt az “embert próbáló” kísérletet, melynek most Te is részese lehetsz! Megtudhatod miért hazudnak a férfiak és talán azt is kinyomozzuk, mi is az a botox-party fényevéssel! Mélyebbre ásunk, keressük a válaszokat és közben jót nevetünk azon, hogy néha milyenek is tudunk lenni, mi: nők!
A naponta elénk kerülő magazinok “pasi fogó” tanácsai, szépségápolási javaslatai és különféle tesztjei milliónyi humorforrást tartogat azoknak az olvasóknak, akik valóban ki akarják próbálni ezeket.
“A magazinok, reklámok nyomják feléd a smink, haj, siker, szex tanácsokat. Olvasod. Menni kell a gyerekért, nincs otthon tojás, a lányod ruhája koszos, a barátnőd válik, a kutyátok beteg. Arra van időd, amire teremtesz. Jó vicc. Vagy nem az?” Ágens

Az Ágens Társulat és a Bikali Élményszínház produkciója.

Ajánlott korhatár: 15-99 év

Alkotók, szereplők: Ágens és Vucsics Virág
Hang- és fénytechnikus: Kovács Balázs
Írta: Ágens

Az előadás kezdete: 20:30 (Gyülekező 20:10-kor a Puchner Kastélyszálló Recepcióján)
A vacsora kezdete: 19:00 (Gyülekező 18:45-kor a Puchner Kastélyszálló Recepcióján)

A Díva, dáma, perszóna előadás 60 perc izgalmat ígér, rengeteg meglepetéssel, mely garantálja a színvonalas szórakozást és kikapcsolódást vendégeinknek.
Az előadást vacsorával egybekötve is megtekinthető! A svédasztalos vacsorán korlátlan étel és ital fogyasztható.

Jegyek

A Díva, dáma, perszóna előadásra 2 típusú jegy kapható:

 • Csak az előadásra érvényes jegy.
 • Vacsorával egybekötött előadásjegy, melynek keretében korlátlan étel- és italfogyasztást biztosítunk.
 • Jegyek

  The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
  Felnőtt előadásjegy
  (15 éves kortól)
  2 500 Ft
  29 elérhető
  Felnőtt előadásjegy vacsorával
  (15 éves kortól)
  9 250 Ft
  12 elérhető

  Az árak bruttó eladási árak, és az Áfát tartalmazzák.

  Jó tudni!

  Jegyvásárlás információk

  • Az előadásjegyek megrendelésére az előadást megelőző pénteken 18:00 óráig van lehetőség, vagy addig, amíg az előadásra be nem telik a létszám. Ez utóbbit a honlapon feltüntetjük.
  • A vacsorával egybekötött előadásjegyek megrendelésére az előadást megelőző kedd 12:00 óráig van lehetőség, vagy addig, amíg az előadásra be nem telik a létszám. Ez utóbbit a honlapon feltüntetjük.
  • A vacsorával egybekötött előadásjegyeket kizárólag online lehet megvásárolni.
  • Kérjük, amennyiben előadásjegyed nem online szeretnéd megvásárolni, abban az esetben előzetesen foglald le telefonon (+36 72 459 547), vagy e-mailben (info@elmenybirtok.hu), hogy a helyed garantálni tudjuk.

  Vacsora információk

  • A vacsorás jegyekre szóló karszalagok június 4-én 18:45-kor vehetőek át a Puchner Kastélyszálló recepcióján, ahonnan kollégánk a vacsora helyszínére, az impozáns Múzsák termébe irányítja vendégeinket.
  • Kérjük, érkezz pontosan, a későn érkező vendégeinket nem áll módunkban kiszolgálni!
  • Az előadáson és a vacsorán való részvételhez előre fizetés szükséges, ezért javasoljuk, hogy váltsd meg jegyed online.

  Hasznos információk

  • Az előadás 15 éves kortól ajánlott.
  • Az előadásra gyülekező a Puchner Kastélyszálló recepcióján 20:15-kor, ahol a beengedéshez szükséges karszalag is átvehető, és kollégánk az előadás helyszínére, az Apródképző Színháztermébe kíséri vendégeinket.
  • Az előadás zárt térben kerül megtartásra. Parkolási lehetőség a Puchner Kastélyszálló recepciójánál.

  Információ: +36 72/459 547-es telefonszámon, vagy az info@elmenybirtok.hu e-mail címen!

  Képek az előadásról és a vacsoráról