Programok betöltése
  • Ez az program elmúlt.

Apuzárási pánik

2024. február 26. 19:00-20:00 2 500Ft
Apuzárási pánik

Segítség, Apa lettem! Úristen! Apa lettem! Sírunk, nevetünk, boldogok vagyunk, majd dühösek, félünk és beüt a bizonytalanság is, jól csinálom-e… Ugye ismerős? Milyen Apának lenni? Az Apuzárási pánik humorral pörgeti végig az apatörténeteket, hogy az, aki nézi felszabadultan sóhajtson, igen, ez én is vagyok… Válts jegyet az előadásra MOST!

Ma már rengeteg írás és előadás foglalkozik az anyává válás folyamatával, a nők ezzel kapcsolatos történeteivel. Képzeljük el, milyen egy férfinak ugyanezt megélni… Rémület, pánik, mindennek vége – az egyik véglet, a másik – a végtelen öröm, eggyé olvadás, de mindenképp, szerepváltás. Az Apa hogyan Férfi? S a Férfi miként Apa? Ki így, ki úgy éli meg ezt az izgalmas létalakulást…
Orlik István (Luke) apa stand up-ja az apává válás történetét dolgozza fel, persze, humorral és némi iróniával. És most nem dalban mondja el…

Infó!Ajánlott korhatár: 15 éven felülieknek

Apa: Orlik István (Luke)
Írta: Orlik István (Luke)
Rendező: Ágens

Orlik István (Luke) Kaposvárról került az Ágens Társulat tagjai közé. Rengeteg szerepben lépett színpadra a kaposvári Roxinházban és a Csiky Gergely Színházban, valamint koncertezik zenekarával, a Kultúr Találkával.
Első körben énekhangjával nyűgözött le, majd lassan egymásra találtunk színészként is. A darab, amelyben teljes mértékben meg tudta mutatni a tehetségét a Flúgos zenetörténet volt, majd jött a Trisztán és Izolda – Mesélő, a Svindli Cirkusz, melyben egy néma szerepet játszik hihetetlen színpadi jelenléttel, a Tragédia: az ember – Ádám, stb…
ÁDÁM szerepét megrendítő őszinteséggel és természetes ‘rákérdezéssel’ éli. A férfi kétség és fájdalom minden árnyalatát megmutatja.

Ágens

Időpont

Az előadás kezdete: 19:00 (Gyülekező 18:50-kor a Puchner Kastélyszálló Recepcióján)

Az Apuzárási pánik előadás 60 percben őszintén, humorral és önreflexív módon keresi a válaszokat arra, hogy egy Férfi, miként lehet Apa és az Apában mi marad a Férfiból. Gyertek, nevessetek velünk ezen a színvonalas, szórakoztató estén!

Jegyek

Az Apuzárási pánik előadásra 1 típusú jegy kapható:

  • Csak az előadásra érvényes jegy.

Jegytípusok

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Jegyek online értékesítése lezárult, vásárolni csak a helyszínen lehetséges korlátozott számban.

Az árak bruttó eladási árak, és az Áfát tartalmazzák.

Tipp!Szállással egybekötött ajánlatért tekintsd meg a Puchner Kastélyszálló aktuális ajánlatát.
A részletekért kattints ide!

Jó tudni!

Jegyvásárlás információk

  • Az előadásjegyek megrendelésére az előadás napján 16:00 óráig van lehetőség, vagy addig, amíg az előadásra be nem telik a létszám. Ez utóbbit a honlapon feltüntetjük.
  • Kérjük, amennyiben előadásjegyed nem online szeretnéd megvásárolni, abban az esetben előzetesen foglald le telefonon (+36 72 459 547), vagy e-mailben (info@elmenybirtok.hu), hogy a helyed garantálni tudjuk.

Hasznos információk

  • Az előadás 15 éves kortól ajánlott.
  • Az előadásra gyülekező a Puchner Kastélyszálló recepcióján 18:50-kor, ahol a beengedéshez szükséges karszalag is átvehető, és kollégánk az előadás helyszínére, az Apródképző Színháztermébe kíséri vendégeinket.
  • Az előadás zárt térben kerül megtartásra. Parkolási lehetőség a Puchner Kastélyszálló recepciójánál.

Információ: +36 72/459 547-es telefonszámon, vagy az info@elmenybirtok.hu e-mail címen!

Képek az előadásról