Programok betöltése

Anya-csavar – a női szerepek őrületében

2024. augusztus 24. 19:00-20:00 3 000Ft - 11 900Ft
Élménybirtok - Anya-csavar előadás

Az Anya-csavar című darabban a megbocsátás, a belső egyensúly, a veszekedés, a bocsánatkérés, a szerelem, a szeretet lehetséges egyensúlyát kutatjuk, humorral, iróniával, megejtő helyzetekkel. Ajánljuk a NŐKNEK és az őket szerető férfiaknak! A Kurtizánképző párkapcsolati előadássorozat legújabb darabja! Ne maradj le, válts online jegyet MOST!

Melyek azok a mondatok, amiket minden nap hall a férfi egy kapcsolatban és azonnal a plafonon lesz? S fordítva?
A véget nem érő teendők listái, a gyermeknevelés, a befizetted, elintézted, megtetted keserédes darabja. Ami biztos, hogy sokat fogsz nevetni, hiszen magadra ismersz majd, mindegy melyik nemhez tartozol.

FIGYELEM! A nőknél legyen papírzsebkendő, mert szükségük lesz rá!

Az Anyát játszó Zsolnai-Faragó Tina nem ismeretlen a Bikalon. Láthattátok őt énekelni a 4 elem, a Lovagok és dámák, valamint a formabontó Március 15-ei és Augusztus 20-ai előadásokban. Megcsodálhattátok erős, szenvedélyes énekhangját és a finom, visszafogott regisztereit is. Az Anya-csavarban ismét ámulatba ejt benneteket gyönyörű orgánuma.

Az Ágens Társulat és a Bikali Élményszínház produkciója.

Tipp!Ajánlott korhatár: 15-99 év

Igen, drágám! Befizettem… Az autóbiztosítás is el van intézve… Felhívtam Anyádat… Már most megvettem a karácsonyi ajándékokat! … Voltam szülőin… Megtanultuk a verset… Segítettem az óvodában lefesteni a kerítést… Bevásároltam… Nem, azt elfelejtettem… Mi lenne, ha egyszer a büdös életben te vásárolnál? … Tudom, hogy dolgozol… Én is dolgozom. .. Itthon… Kivasaltam az ingedet… Elhoztam apád gyógyszereit… Bejelentettem… Bekentem… Anyád megy a gyerekért… Te mész a gyerekért… Én megyek a gyerekért? … Úristen! Senki nem ment a gyerekért!
Ágens

Nő: Zsolnai-Faragó Tina
Fény-, és hangtechnikus: Kovács Balázs
Írta, rendezte: Ágens

Időpont

Az előadás kezdete: 19:00 (Gyülekező 18:45-kor a Puchner Kastélyszálló recepcióján)
A vacsora kezdete: 17:30 (Gyülekező 17:15-kor a Puchner Kastélyszálló recepcióján)

Az Anya-csavar előadás 60 perc izgalmat ígér, rengeteg meglepetéssel, mely garantálja a színvonalas szórakozást és kikapcsolódást vendégeinknek.

Tipp!Az előadás vacsorával egybekötve is megtekinthető!

A svédasztalos vacsorán korlátlan étel és ital fogyasztható.

Jegyek

Az Anya-csavar előadásra 2 típusú jegy kapható:

 • Csak az előadásra érvényes jegy.
 • Vacsorával egybekötött előadásjegy, melynek keretében korlátlan étel- és italfogyasztást biztosítunk.

Jegytípusok

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Felnőtt előadásjegy
(15 éves kortól)
3 000 Ft
40 elérhető
Felnőtt előadásjegy vacsorával
(15 éves kortól)
11 900 Ft
10 elérhető

Az árak bruttó eladási árak, és az Áfát tartalmazzák.

Tipp!Szállással egybekötött ajánlatért tekintsd meg a Puchner Kastélyszálló aktuális ajánlatait.

Jó tudni!

Jegyvásárlás információk

 • Az előadásjegyek megrendelésére az előadás napján 16:00 óráig van lehetőség, vagy addig, amíg az előadásra be nem telik a létszám. Ez utóbbit a honlapon feltüntetjük.
 • A vacsorával egybekötött előadásjegyek megrendelésére az előadást megelőző csütörtök 12:00 óráig van lehetőség, vagy addig, amíg az előadásra be nem telik a létszám. Ez utóbbit a honlapon feltüntetjük.
 • A vacsorával egybekötött előadásjegyeket kizárólag online lehet megvásárolni.
 • Kérjük, amennyiben előadásjegyed nem online szeretnéd megvásárolni, abban az esetben előzetesen foglald le telefonon (+36 72 459 547), vagy e-mailben (info@elmenybirtok.hu), hogy a helyed garantálni tudjuk.

Vacsora információk

 • A vacsorás jegyekre szóló karszalagok augusztus 24-én, 17:15-kor vehetőek át a Puchner Kastélyszálló recepcióján, ahonnan kollégánk a 17:30-kor kezdődő vacsora helyszínére, az impozáns Múzsák termébe irányítja vendégeinket.
 • Kérjük, érkezz pontosan, a későn érkező vendégeket nem áll módunkban kiszolgálni!
 • Az előadáson és a vacsorán való részvételhez előre fizetés szükséges, ezért javasoljuk, hogy váltsd meg jegyed online.

Hasznos információk

 • Az előadás 15 éves kortól ajánlott.
 • Az előadásra gyülekező a Puchner Kastélyszálló recepcióján 18:50-kor, ahol a beengedéshez szükséges karszalag is átvehető, és kollégánk az előadás helyszínére, az Apródképző Színháztermébe kíséri vendégeinket.
 • Az előadás zárt térben kerül megtartásra. Parkolási lehetőség a Puchner Kastélyszálló recepciójánál.

Infó!+36 72/459 547-es telefonszámon, vagy az info@elmenybirtok.hu e-mail címen!

Képek az előadásról

Képek a vacsoráról