Programok betöltése
  • Ez az program elmúlt.

Anya-csavar – a női szerepek őrületében

2024. július 11. 19:00-20:00 3 000Ft

Az Anya-csavar című darabban a megbocsátás, a belső egyensúly, a veszekedés, a bocsánatkérés, a szerelem, a szeretet lehetséges egyensúlyát kutatjuk, humorral, iróniával, megejtő helyzetekkel. Ajánljuk a NŐKNEK és az őket szerető férfiaknak! A Kurtizánképző párkapcsolati előadássorozat legújabb darabja! Ne maradj le, válts online jegyet MOST!

Melyek azok a mondatok, amiket minden nap hall a férfi egy kapcsolatban és azonnal a plafonon lesz? S fordítva?
A véget nem érő teendők listái, a gyermeknevelés, a befizetted, elintézted, megtetted keserédes darabja. Ami biztos, hogy sokat fogsz nevetni, hiszen magadra ismersz majd, mindegy melyik nemhez tartozol.

FIGYELEM! A nőknél legyen papírzsebkendő, mert szükségük lesz rá!

Az Anyát játszó Zsolnai-Faragó Tina nem ismeretlen a Bikalon. Láthattátok őt énekelni a 4 elem, a Lovagok és dámák, valamint a formabontó Március 15-ei és Augusztus 20-ai előadásokban. Megcsodálhattátok erős, szenvedélyes énekhangját és a finom, visszafogott regisztereit is. Az Anya-csavarban ismét ámulatba ejt benneteket gyönyörű orgánuma.

Az Ágens Társulat és a Bikali Élményszínház produkciója.

Tipp!Ajánlott korhatár: 15-99 év

Igen, drágám! Befizettem… Az autóbiztosítás is el van intézve… Felhívtam Anyádat… Már most megvettem a karácsonyi ajándékokat! … Voltam szülőin… Megtanultuk a verset… Segítettem az óvodában lefesteni a kerítést… Bevásároltam… Nem, azt elfelejtettem… Mi lenne, ha egyszer a büdös életben te vásárolnál? … Tudom, hogy dolgozol… Én is dolgozom. .. Itthon… Kivasaltam az ingedet… Elhoztam apád gyógyszereit… Bejelentettem… Bekentem… Anyád megy a gyerekért… Te mész a gyerekért… Én megyek a gyerekért? … Úristen! Senki nem ment a gyerekért!
Ágens

Nő: Zsolnai-Faragó Tina
Fény-, és hangtechnikus: Kovács Balázs
Írta, rendezte: Ágens

Időpont

Az előadás kezdete: 19:00 (gyülekező 18:45-kor a Puchner Kastélyszálló recepcióján)

Az Anya-csavar előadás 60 perc izgalmat ígér, rengeteg meglepetéssel, mely garantálja a színvonalas szórakozást és kikapcsolódást vendégeinknek.

Jegyek

Az Anya-csavar előadásra 1 típusú jegy kapható:

  • Csak az előadásra érvényes jegy.

Jegytípusok

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Jegyek online értékesítése lezárult, vásárolni csak a helyszínen lehetséges korlátozott számban.

Az árak bruttó eladási árak, és az Áfát tartalmazzák.

Tipp!Szállással egybekötött ajánlatért tekintsd meg a Puchner Kastélyszálló aktuális ajánlatait.

Jó tudni!

Jegyvásárlás információk

  • Az előadásjegyek megrendelésére az előadás napján 16:00 óráig van lehetőség, vagy addig, amíg az előadásra be nem telik a létszám. Ez utóbbit a honlapon feltüntetjük.
  • Kérjük, amennyiben előadásjegyed nem online szeretnéd megvásárolni, abban az esetben előzetesen foglald le telefonon (+36 72 459 547), vagy e-mailben (info@elmenybirtok.hu), hogy a helyed garantálni tudjuk.

Hasznos információk

  • Az előadás 15 éves kortól ajánlott.
  • Az előadásra gyülekező a Puchner Kastélyszálló recepcióján 18:50-kor, ahol a beengedéshez szükséges karszalag is átvehető, és kollégánk az előadás helyszínére, az Apródképző Színháztermébe kíséri vendégeinket.
  • Az előadás zárt térben kerül megtartásra. Parkolási lehetőség a Puchner Kastélyszálló recepciójánál.

Infó!+36 72/459 547-es telefonszámon, vagy az info@elmenybirtok.hu e-mail címen!

Képek az előadásról