Programok betöltése
  • Ez az program elmúlt.

A Tücsök és a Hangya

2024. január 6. 19:00-19:35 0 Ft - 2 000Ft

Kikapcsolódás az egész családnak: A Tücsök és a Hangya zenés mesejáték a Puchner Birtok esti színházi műsorában! Egy különleges történet némi csavarral, amely garantáltan elvarázsol. Az előadás végén a gyerekek fotózkodhatnak Tücsivel és Hangyival. Ne maradj le, válts online jegyet MOST!

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy Tücsök és egy Hangya. A Hangya keményen dolgozott, élelmet gyűjtött a hosszú télre, de a Tücsök csak muzsikált.
Ismerős a mese, ugye? Ha kíváncsi vagy, hogyan is szőjük-fonjuk a klasszikus mese szövetét, tarts velünk: sok interakcióval, zenével és játékkal várunk! Esti programunkon helyet kapott ez a kedves történet. Ígérjük, nemcsak a gyerekeknek, de a felnőtteknek is tartogat meglepetést.

Az Ágens Társulat és a Bikali Élményszínház produkciója.

Infó!Ajánlott korhatár: 2-99 év

Szereplők: Valkó-Mester Nikolett és Orlik István
Rendező: Ágens
Írta: Vucsics Virág, La Fontaine verse alapján
Díszlet és kellékek: Tóth Tamás és Ferenc Gábor
Technikus: Kovács Balázs
Zenei munkatárs: Boudny Ferenc

Tipp!Az előadás végén a gyerekek fotózkodhatnak kedvenc mesehőseikkel!

Időpont

Az előadás kezdete: 19:00 (Gyülekező 18:45-kor a Puchner Kastélyszálló Recepcióján)

A A Tücsök és a Hangya előadás 35 perc izgalmat ígér, rengeteg meglepetéssel, mely garantálja a színvonalas szórakozást és kikapcsolódást vendégeinknek.

Jegytípusok

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Jegyek online értékesítése lezárult, vásárolni csak a helyszínen lehetséges korlátozott számban.

Az árak bruttó eladási árak, és az Áfát tartalmazzák.

Szállással egybekötött ajánlatért tekintsd meg a Puchner Kastélyszálló aktuális ajánlatát. A részletekért kattints ide!

Jó tudni!

Jegyvásárlás információk

  • Az előadásjegyek megrendelésére az előadás napján 16:00 óráig van lehetőség, vagy addig, amíg az előadásra be nem telik a létszám. Ez utóbbit a honlapon feltüntetjük.
  • Kérjük, amennyiben előadásjegyed nem online szeretnéd megvásárolni, abban az esetben előzetesen foglald le telefonon (+36 72 459 547), vagy e-mailben (info@elmenybirtok.hu), hogy a helyed garantálni tudjuk.

Hasznos információk

  • A nézőtér elfoglalása 18:55-től lehetséges. Gyülekező a Puchner Kastélyszálló recepcióján 18:45-kor, ahol az előadásra szóló karszalag is átvehető, és kollégánk az előadás helyszínére, az Apródképző Színháztermébe kíséri vendégeinket.
  • Az előadás zárt térben, a Puchner Birtokon található Apródképző Színházteremben kerül megtartásra. Parkolási lehetőség a Puchner Kastélyszálló recepciójánál.

Infó!a +36 72/459 547-es telefonszámon, vagy az info@elmenybirtok.hu e-mail címen!

Képek az előadásról