Programok betöltése
  • Ez az program elmúlt.

A Fényteremtő – zenés fénymágia

2024. március 25. 19:00-19:25 2 000Ft - 2 500Ft

Vegyél részt a fantasztikus fényshow előadáson, ahol technikusaink egy igazán egyedi látványvilággal kápráztatnak el. Válts online jegyet MOST!

Egyedülálló zenés fénymágia, fény és árnyék, a jó és a rossz örök harca. Nincs egyik, a másik nélkül. S ha egy fény kihuny, felgyúl egy másik. Ez az örök körforgás lényege. Magyarországon elsőként, és egyedülálló módon, fénytechnikusok intelligens lámpák, és különleges hanghatások segítségével, egy varázslatos világba kalauzolnak el, ahol az idő megszűnik létezni, s a képzelet alkotta térnek semmi sem szab határt.

Időpont

Az előadás kezdete: 19:00 (Gyülekező 18:50-kor a György teremnél)

A fényteremtő rengeteg izgalmat és lenyűgöző látványt ígér, sok-sok meglepetéssel, mely garantálja a színvonalas szórakozást és kikapcsolódást vendégeinknek.

Infó!Programunkon előfordulhatnak erős fény- és hanghatások. A részvételt ezekre érzékeny nézőinknek csak saját felelősségre ajánljuk!

A fényteremtő előadásra 1 típusú jegy kapható:

  • Az előadásra érvényes jegy.
  • Jegytípusok

    The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
    Jegyek online értékesítése lezárult, vásárolni csak a helyszínen lehetséges korlátozott számban.

    Az árak bruttó eladási árak, és az Áfát tartalmazzák.

    Szállással egybekötött ajánlatért tekintsd meg a Puchner Kastélyszálló aktuális ajánlatát. A részletekért kattints ide!

    Jó tudni!

    Jegyvásárlás információk

    • Az előadásjegyek megrendelésére az előadás napján 16:00 óráig van lehetőség, vagy addig, amíg az előadásra be nem telik a létszám. Ez utóbbit a honlapon feltüntetjük.
    • Kérjük, amennyiben előadásjegyed nem online szeretnéd megvásárolni, abban az esetben előzetesen foglald le telefonon (+36 72 459 547), vagy e-mailben (info@elmenybirtok.hu), hogy a helyed garantálni tudjuk.

    Hasznos információk

    • A program 6 éves kortól ajánlott.
    • Útbaigazítás és az előadásra jogosító karszalag átvétele a Puchner Kastélyszálló recepcióján 18:40-től. (Bikal, Rákóczi utca 22. Szabadság utca felőli bejárat)
    • A nézőtér elfoglalása és gyülekező 18:50-től a György teremnél. Az előadás zárt térben kerül megtartásra. Parkolási lehetőség a Puchner Kastélyszálló recepciójánál.
    • Kérjük, érkezz pontosan, a későn érkező vendégeket nem áll módunkban beengedni az előadásra!
    • Előadásunkban előfordulnak erős fény- és hanghatások, villódzó fények. Megtekintését ezekre érzékeny nézőinknek csak saját felelősségre ajánljuk!

    Infó!a +36 72/459 547-es telefonszámon, vagy az info@elmenybirtok.hu e-mail címen!

    Képek az előadásról